Η δράση συνεχίζεται με τους 10 ομίλους του διασυλλογικού πρωταθλήματος

Πολλοί πρωταθλητές μας θα συμμετάσχουν το Σαββατοκύριακο στο διασυλλογικό πρωτάθλημα Ανδρών- Γυναικών, που θα γίνει σε δέκα ομίλους σε όλη τη χώρα.

Η θερινή σεζόν έχει μπει για τα καλά και πλέον οι περισσότεροι ετοιμάζονται για τις αγωνιστικές υποχρεώσεις που ακολουθούν, κάνοντας ωστόσο ένα πέρασμα από το διασυλλογικό πρωτάθλημα.
Στη Ρόδο θα κάνει ένα χαλαρό πέρασμα η Μαρία Μπελιμπασάκη σε 100 μ. και 200 μ., ενώ στον ίδιο όμιλο θα αγωνιστεί στο επί κοντώ η Νικόλ Κυριακοπολύλου. Στο νησί της Ρόδου θα βρεθούν για να αγωνιστούν και οι Ανδρέας Δημητράκης, αλλά και Μάκης Στεργιούλης.
Η Βούλα Παπαχρήστου μετά τις δύο καλές εμφανίσεις στο μήκος ξεκινάει τους αγώνες της στο τριπλούν, με απώτερο στόχο τη διάκριση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Βερολίνου. Στον ίδιο όμιλο, στα 800 μ. γυναικών ξεχωρίζει η Κωνσταντίνα Γιαννοπούλου και των Ανδρών ο Θάνος Καλάκος. Στον ακοντισμό, ο Πάρης Μπατζάβαλης θα κάνει τον δεύτερο αγώνα του στη σεζόν, μόλις μία εβδομάδα από το 85,46 μ. στο Φεστιβάλ Ρίψεων “Μανώλης Μανωλόπουλος”. Στα 200 μ. θα κανει τον πρώτο του αγώνα στη σεζόν, ο Παναγιώτης Τριβυζας, στη διοργάνωση, που θα γίνει  για τον ομιλό του Πειραιά.

Στην Κρήτη, ο Λυκούργος Τσάκωνας θα έχει την πρώτη του συμμετοχή στα 200 μ., απόσταση στην οποία θα τρέξει και ο Γιάννης Νυφαντόπουλος. Στο αντίστοιχο αγώνισμα των γυναικών ξεχωρίζουν οι Ρένα και Άννα Βασιλείου και η Κατερίνα Σαρρή. Στη Μυτιλήνη αγωνίζεται ο πρωταθλητής του μήκους Μιχάλης Μερτζανίδης.

Το πρόγραμμα ανά όμιλο

1ος όμιλος 12/5 Καβάλα (Αν. Μακεδονια/Θράκη, Πέλλα/Κιλκίς)
2ος ομιλος 12/5 Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη, Πιερία/Ημαθία)

3ος όμιλος 12/5 Τρίκαλα (Θεσσαλία, Ήπειρος, Δυτ. Μακεδονία, Κέρκυρα)

4ος όμιλος 12/5 Τρίπολη (Β. Πελοπόννησος, Περ. Πελοποννήσου)

5ος όμιλος 12/5 Αγιος Κοσμάς (Πειραιάς/Νοτιοδυτική Αττική, Αν. Στερεά/Εύβοια)

6ος όμιλος 13/5 Αγιος Κοσμάς (Αθήνα)

7ος όμιλος 13/5 Ηράκλειο (Κρήτη)

8ος όμιλος: 12-13/5 Ρόδος (Δωδεκάνησα/Κυκλάδες)

9ος όμιλος: 10-11/5 Μυτιλήνη 

10ος όμιλος:12-13/5 Χίος (Χίος/Σάμος)

Κατεβάστε την εφαρμογή