Φινάλε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ18 στην πόλη του Βόλου

Ολοκληρώθηκε σήμερα στο Βόλο το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ18 και μαζί ολοκληρώθηκαν στο σύνολο τους τα ηλικιακά πρωταθλήματα μιας ακόμη δύσκολης και απαιτητικής χρονιάς.

Η διοργάνωση έγινε στο Πανθεσσαλικό, σε ένα στάδιο το οποίο ήταν ανενεργό εδώ και πολλά χρόνια, ωστόσο με ενέργειες της ομοσπονδιας κατάφερε να αποκτήσει τον απαραίτητο εξοπλισμό κατ΄ επέκταση να αποκτήσει και πάλι ζωή. Στη διάρκεια του διημέρου σημειώθηκαν καλές επιδόσεις, από τη νέα γενιά του ελληνικού στίβου, που έδειξε να ανταποκρίνεται, παρά το γεγονός ότι επηρεάστηκε ιδιαίτερα, από τις συνέπειες της πανδημίας του ιού covid-19.

Ο Άγγελος Μαντζουράνης (ΓΣ Κηφισιάς) έστειλε τη σφύρα στα 72,00 μ. εντυπωσίασε για μία ακόμη φορά και παράλληλα αναδείχθηκε κορυφαίος αθλητής της διοργάνωσης με βάση το σύστημα βαθμολογίας κι έτσι παρέλαβε το έπαθλο “Βασίλης Σεβαστής” από τον αντιπρόεδρο της Ομοσπονδίας Κώστα Κεντέρη. Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ18 είναι αφιερωμένο στη μνήμη του Βασίλη Σεβαστή, ο οποίος έφυγε φέτος από τη ζωή.  Ο ΓΣ Γλυφάδας στους Άνδρες Κ18 με 75 βαθμούς και το Κολλέγιο Αθηνών στις Γυναίκες με 77 κατέλαβαν την πρώτη θέση στη βαθμολογία.

Πρωινά αποτελέσματα πρώτης ημέρας

Απογευματινά αποτελέσματα πρώτης ημέρας

4Χ100 μ. Ανδρών/Γυναικών Κ18

Βαθμολογία α΄ημέρα 

Πρωινά αποτελέσματα δεύτερης ημέρας

Απογευματινά αποτελέσματα δεύτερης ημέρας

4Χ400 μ. Ανδρών/Γυναικών Κ18

Βαθμολογία

Κατεβάστε την εφαρμογή