Μεγάλη συμμετοχή στην ημερίδα του Αγίου Κοσμά

 

Μεγάλο ενδιαφέρον θα έχει η ημερίδα κλειστού στίβου, που θα γίνει το Σάββατο (29/1) στο κλειστό προπονητήριο του Αγίου Κοσμά.

Η δράση θα ξεκινήσει νωρίς το πρωί με τα αγωνίσματα των μικρότερων κατηγοριών και θα συνεχιστεί το μεσημέρι με τα αγωνίσματα της κατηγορίας Ανδρών- Γυναικών. Αρκετοί είναι αθλητές και αθλήτριες που επέλεξαν να κάνουν μια πρώτη δυνατή προπόνηση στην ημερίδα του Αγίου Κοσμά. Ανάμεσα σε αυτούς που έχουν δηλώσει συμμετοχή είναι η Κορίνα Πολίτη σε 60 μ. και 1.50 μ., αλλά η Άρτεμις Αναστασίου στα ίδια αγωνίσματα. Οι δύο αθλήτριες θα κάνουν μια δυνατή προπόνηση και θα τεστάρουν την αγωνιστική τους κατάσταση ενόψει των διοργανώσεων που ακολουθούν. Στο ίδιο αγώνισμα έχουν δηλώσει συμμετοχή τόσο η Στέλλα Μιχαηλίδου, όσο και η Παρασκευή Άνθη. Στα αντίστοιχα αγωνίσματα των ανδρών ξεχωρίζουν οι Γιάννης Βοσκόπουλος, Σωτήρης Γκαραγκάνης, Νίκος Παναγιωτόπουλος και Βασίλης Μυριανθόπουλος. Ο 17χρονος Ανδέας Μίτα θα συμμετάσχει στο ύψος των Ανδρών με στόχο να βελτιώσει από νωρίς το ατομικό του ρεκόρ (1,98 μ.) στον κλειστό στίβο. Στη σφαιροβολία των ανδρών ξεχωρίζει ένας άλλος νεαρός, ο 15χρονος Δημήτρης Αντωνάτος, με εξαιρετικές εμφανίσεις το 2021.
Ντεμπούτο στη σεζόν θα κάνει ο Αλέξανδρος Περιστέρης στο μήκος και ο Αντώνης Σάντας στο επί κοντώ.

Πρόγραμμα- Άγιος Κοσμάς

Συμμετοχές- Άγιος Κοσμάς

Αγωνιστική δράση θα υπάρξει το Σάββατο και στο κλειστό του Λαδόπουλου, όπου θα διεξαχθεί ημερίδα κλειστού στίβου. Δείτε το νέο πρόγραμμα των αγώνων.

Κατεβάστε την εφαρμογή