Ρώμη 2024: Δεν τα κατάφερε ο Χρήστος Φραντζεσκάκης

Στο β΄ προκριματικό γκρουπ της σφυροβολίας αγωνίστηκε ο Χρήστος Φραντζεσκάκης, που κατέλαβε την 18η θέση στο σύνολο των δύο γκρουπ με 73,11 μέτρα. Ο αθλητής του Κωστή Παπαμαρκάκη ξεκίνησε τον αγώνα του με 72,92 μ. ήταν άκυρος στη δεύτερη βολή και έκλεισε τον αγώνα του με 73,11 μέτρα.

“Χθες ήμουν νωθρός σήμερα ένιωθα καλύτερα. Είχα τεχνικά θέματα, το έχω χάσει στο κομμάτι της τεχνικής. Δεν είναι όπως παλιά που οι βολές έβγαιναν εύκολα. Σίγουρα με αποσυντόνισε η ενόχληση, που έχω τις τελευταίες δυο μήνες στο πόδι μου. Σήμερα το πόδι ήταν άψογο. Ίσως μου λείπουν και οι αγώνες, γιατί μέσα από αυτούς φτιάχνομαι και προπονητικά. Η προετοιμασία πήγε τέλεια, χάλασε το τελευταίο δίμηνο με την ενόχληση στο γόνατο. Η αλήθεια είναι πως περίμενα πως θα περάσω στον τελικό”, είπε ο αθλητής.

Η εξέλιξη του β΄ γκρουπ καθόρισε τις προκρίσεις και του πρώτου γκρουπ. Ο Κώστας Ζάλτος και ο Μιχάλης Αναστασάκης παρακολούθησαν από τις εξέδρες τις προσπάθειες του β΄γκρουπ και ο πρώτος πανηγύρισε την πρόκριση του στον τελικό του αγωνίσματος.

Διαβάστε τι έγινε στο Α΄γκρουπ, αλλά και πως αντέδρασε ο Κώστας Ζάλτος όταν κατάλαβε πως προκρίθηκε

Κατεβάστε την εφαρμογή