Πρώτη θέση για τον Δημήτρη Τσιάμη με 16,26 μέτρα

Ο Δημήτρης Τσιάμης αγωνίστηκε σήμερα σε μίτινγκ κλειστού στην Μπρατισλάβα, όπου κατέλαβε την πρώτη θέση στο τριπλούν με άλμα στα 16,26 μέτρα. Ο έμπειρος αθλητής δεν ήταν τόσο καλά, ενώ επηρεάστηκε και από την χαμηλή θερμοκρασία στην εγκατάσταση κι έτσι δεν μπόρεσε να πετύχει το άλμα που ήθελε. Ο κορυφαίος Έλληνας άλτης όλων των εποχών είχε μόνο μία έγκυρη προσπάθεια, ενώ άφησε το πέμπτο του άλμα. Ο Τσιάμης θα κάνει τον επόμενο αγώνα του την ερχόμενη Κυριακή στο ΣΕΦ.

Ένιωθα αργός σήμερα, δεν ήμουν όπως θα ήθελα, με επηρέασε και το κρύο στάδιο στάδιο κι έτσι ο αγώνας δεν πήγε καλά. Το τελευταίο μου άλμα ήταν το μόνο καλό, που ήταν για λίγο άκυρο“, είπε ο αθλητής του Παναγιώτη Μαρκιανίδη.

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε η Δήμητρα Τσουκαλά, που κατέλαβε την τρίτη θέση στα 60 μ. με 7.43. Η αθλήτρια του Χρήστου Τσιπουρίδη έτρεξε στον προκριματικό σε 7.43 και βελτίωσε το 7.52, που ήταν το ρεκόρ της, ενώ τον ίδιο χρόνο σημείωσε και στον τελικό. Η αθλήτρια αναμένεται να κάνει τον επόμενο αγώνα της στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα με στόχο ένα ακόμη ρεκόρ. Στο ίδιο μίτινγκ μετείχε και ο Βασίλης Παπαμαργαρίτης που πέτυχε 6.82 στον προκριματικό των 60 μέτρων.

Κατεβάστε την εφαρμογή