Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι αγώνες «2α IGOUMENITSA ATHLETICS»

Έγιναν το Σάββατο στο Δημοτικό Στάδιο Ηγουμενίτσας οι Αγώνες Στίβου 2α IGOUMENITSA ATHLETICS που διοργάνωσε ο Γ.Σ. ΠΡΩΤΕΑΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ ΣΤΙΒΟΣ για δεύτερη συνεχή χρονιά με απόλυτη επιτυχία.

Οι Αγώνες Ακαδημιών ήταν έως και την κατηγορία Κ14 και με αυτή την άκρως επιτυχημένη εκδήλωση έκλεισε η αγωνιστική χρονιά 2023-24 για τα τμήματα υποδομής του συλλόγου μας.

Συμμετείχαν συνολικά 400 μικροί αθλητές και αθλήτριες από πολλά σωματεία από Ήπειρο, Κέρκυρα, Γρεβενά και Λευκάδα όπου αγωνίστηκαν σε πολλά αγωνίσματα και σκυταλοδρομίες.

Οι αγώνες ήταν σε Συνδιοργάνωση με την Περιφερειακή Ενότητα Θεσπρωτίας, το Δήμο Ηγουμενίτσας , το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας και την αιγίδα της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ.

Χορηγός ήταν Πηγές Κωστηλάτας στην Ήπειρο.

Συγχαρητήρια σε όσους συμμετείχαν στους αγώνες και στους εθελοντές που συνέβαλαν ώστε να διοργανωθούν οι Αγώνες Στίβου 2α IGOUMENITSA ATHLETICS, που ήταν o 3ος κατά σειρά αγώνας που διοργάνωσε ο Γ.Σ. ΠΡΩΤΕΑΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ ΣΤΙΒΟΣ μετά τους Αγώνες «ΠΡΩΤΕΑΣ 2023» και «11α ΓΙΤΑΝΕΙΑ» για τη φετινή αγωνιστική χρονιά .

Κατεβάστε την εφαρμογή