Πανελλήνιο Πρωτάθλημα: Πανελλήνιο ρεκόρ Κ18 από την Πολυνίκη Εμμανουηλίδου στα 60 μ.

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε η ημέρα για την Πολυνίκη Εμμανουηλίδου (ΑΣΣ Αλέξανδρος Μακεδονίας), που στον προκριματικό των 60 μ. τερμάτισε στην πρώτη θέση της πέμπτης σειράς με 7.52 και βελτίωσε το πανελλήνιο ρεκόρ Κ18.

Η Εμμανουηλίδου ήταν η κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ με 7.54 από τις 25 Ιανουαρίου του 2019 επίσης στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού. Η αθλήτρια της Κατερίνας Αλεξοπούλου μάλιστα παραλίγο να πέσει στην εκκίνηση, ωστόσο κατάφερε να κρατηθεί κι έπειτα να ξεχυθεί προς τον τερματισμό. Η Εμμανουηλίδου τις προηγούμενες ημέρες ταλαιπωρήθηκε από ενοχλήσεις στο στομάχι, οι οποίες μάλιστα έθεσαν σε κίνδυνο τη συμμετοχή της στη διοργάνωση. Η νεαρή το απόγευμα δείχνει σε θέση να τρέξει ακόμη γρηγορότερα.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Οι αγώνες θα μεταδοθούν ζωντανά από την ΕΡΤ την Παρασκευή στο ErtSports από τις 19.00 έως τις 20.30 και το Σάββατο από την ΕΡΤ3 από τις 18.00 έως τις 19.30, αλλά και από την ΕΡΑ σπορ με μεταδόσεις καθ’ όλη τη διάρκεια και των δύο απογευματινών προγραμμάτων.

Παράλληλα θα έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τη ροή των αγώνων από το social media της ομοσπονδίας (Facebooktwitterinstagram), αλλά και από το site με live αποτελέσματα.

Στο σχετικό μπάνερ στην κεντρική σελίδα του site (ή πατώντας εδω) μπορείτε να βρείτε χρήσιμα στοιχεία για τη διοργάνωση, το αφιέρωμα, καθώς και το πρόγραμμα.

Κατεβάστε την εφαρμογή