Φετινό ρεκόρ για τον Δουβαλίδη στο Μοντεβίλ (vid)

Τρεις κούρσες σε δύο διαδοχικές ημέρες έκανε ο Κώστας Δουβαλίδης, που μετά το 7.75 στο Βαν ντε Ρέιγ έτρεξε στο μίτινγκ κλειστού στο Μοντεβίλ.

Ο πρωταθλητής μας διένυσε την απόσταση σε 7.79 στον προκριματικό και στη συνέχεια πέτυχε 7.73 στον τελικό για να βελτιώσει τη φετινή του επίδοση και να καταλάβει την τέταρτη θέση. Ο έμπειρος αθλητής θα κάνει τον επόμενο αγώνα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, όπου θα κυνηγήσει την πρώτη του κούρσα στη σεζόν κάτω από τα 7.70. Νικητής στα 60 μ. εμπ. ήταν ο Τζάρετ Ίτον με 7.58.

Σε καλή κατάσταση έδειξε και η Ραφαέλα Σπανουδάκη, που έκανε δύο κούρσες μέσα σε λίγες ώρες. Η πρωταθλήτρια μας μετά το 7.37 του προκριματικού πέτυχε 7.39 στον τελικό και κατέλαβε την τρίτη θέση. Νικήτρια στα 60 μ. ήταν η Κριστίνα Στούι (Ουκρανία) με 7.32

Στο επί κοντώ αγωνίστηκε ο Πέτρος Χατζίου, ο οποίος ξεπέρασε τα 5,10 μέτρα. Ο Παναγιώτης Τριβυζάς έτρεξε 6.77 στον προκριματικό των 60 μ. και λίγη ώρα αργότερα πέτυχε 6.73 στον τελικό, επίδοση που του έδωσε την τέταρτη θέση.

Εξάλλου σε αγώνα στο Λουξεμβούργο συμμετείχε ο Τάσος Λατιφλάρι, ο οποίος πέτυχε 18,59 μ., επίδοση κοντά στο ατομικό του 18,72 μέτρα και κατέλαβε την 4η θέση.

https://www.instagram.com/p/BtaJIlZosHu/

https://www.instagram.com/p/BtaKuwuocSQ/

Κατεβάστε την εφαρμογή