Η εθνική μας ομάδα αναχώρησε για το Τορίνο

Η εθνική μας ομάδα αναχώρησε σήμερα για το Τορίνο, προκειμένου την Κυριακή (11/12) να συμμετάσχει στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα σε ανώμαλο έδαφος στο πάρκο La Mandria.

Η αποστολή μας αποτελείτε από 13 αθλητές και αθλήτριες με τον Μάριο Αναγνώστου και την Δάφνη Λαβασά να είναι οι δύο με την μεγαλύτερη εμπειρία στους δρόμους σε ανώμαλο έδαφος.

Ο Αναγνώστου μετέχει για τέταρτη φορά στη διοργάνωση, όμως, είναι το ντεμπούτο του στην κατηγορία των Ανδρών, ενώ η Λαβασά κουβαλά ως παρακαταθήκη τις καλές εμφανίσεις στα κολεγιακά πρωταθλήματά σε ανώμαλο έδαφος των δύο τελευταίων ετών.

Μάλιστα η αθλήτρια, η οποία ζει και σπουδάζει στις ΗΠΑ βρίσκεται ήδη στο Τορίνο, από χθες. “Είναι μεγάλη μου τιμή να εκπροσωπώ την Εθνική μας ομάδα. Οι αγώνες μου στις ΗΠΑ και η προετοιμασία μου πήγαν αρκετά καλά και θα προσπαθήσω για το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου“, είπε η Λαβασά λίγα 24ωρα πριν τη συμμετοχή της στη διοργάνωση.

Οι κούρσες των Ανδρών και Γυναικών θα μεταδοθούν ζωντανά από το ΕΡΤ Sports2 στις 13.30, ενώ όλο το πρόγραμμα θα μεταδοθεί σε livestreaming μετάδοση.

Διαβάστε τι δήλωσε ο Αναγνώστου για τη συμμετοχή του στη διοργάνωση

Αναλυτικά η Ομάδα
Άνδρες 10χλμ.
: Μάριος Αναγνώστου (Αναγέννηση Λαμίας)
Γυναίκες 8χλμ.: Ειρήνη Τσουπάκη (ΓΣ Αμαρουσίου), Ισμήνη Παναγιωτοπούλου (ΟΚΑ Καβάλας), Ευγενία Παπαδημάτου (ΑΟ Ποσειδών Λουτρακίου)
Άνδρες Κ23 8χλμ.: Παναγιώτης Πετρουλάκης (ΓΑΣ Ιλισσός), Νικόλαος Σταμούλης (ΓΑΣ Αγρινίου), Αθανάσιος Λιγώνης (Πανελλήνιος ΓΣ)
Γυναίκες Κ23 6χλμ.: Δάφνη Λαβασά (ΑΟ Βουλιαγμένης)
Άνδρες Κ20 6χλμ.: Πέτρος Παπαϊωάννου (Πανελλήνιος ΓΣ), Οδυσσέας Κίκας (ΓΣ Εθνικός), Αθανάσιος Ζυγούρης (ΣΑΚΑ)
Γυναίκες Κ20: 4χλμ.: Μαρία Κάσσου (Πανναξιακός), Βασιλική Καλλιμογιάννη (ΓΣ Ηρακλής)

Κατεβάστε την εφαρμογή