Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη υποψήφια κορυφαία αθλήτρια για το 2022

Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη είναι ανάμεσα στις δέκα αθλήτριες που ανακοίνωσε η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία και διεκδικούν το τίτλο της κορυφαίας στην Ευρώπη για το 2022.

Η “χρυσή” πρωταθλήτρια Ευρώπης στα 20χλμ. και 35χλμ. βάδην δικαίως αποτελεί φαβορί για τον τίτλο της κορυφαίας της χρονιάς, καθώς κατάφερε να πετύχει ένα ιστορικό νταμπλ στα αγωνίσματα του βάδην. Η Ντρισμπιώτη στη διάρκεια της σεζόν κατέκτησε ακόμη, την τέταρτη θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Όρεγκον στα 35χλμ. βάδην, σε μια απόσταση όπου ήταν η πρώτη Ευρωπαία, ενώ ήταν έκτη στο Παγκόσμιο Κύπελλο βάδην. Οι παραπάνω επιτυχίες την φέρνουν ως ένα από τα φαβορί για την διεκδίκηση του τίτλου. Οι φίλοι του στίβου μπορούν να ψηφίζουν την αθλήτρια μας στα social media. Η ψηφοφορία του κοινού θα μετρήσει 25% στο τελικό αποτέλεσμα. Το ίδιο ποσοστό θα έχει η ψηφοφορία των Ομοσπονδιών, των δημοσιογράφων, καθώς και της ειδικής Επιτροπής της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας. Η αθλήτρια του Ναπολέοντα Κεφαλόπουλου, πριν λίγες ημέρες, αναδείχθηκε κορυφαία Ευρωπαία αθλήτρια για τον μήνα Αύγουστο. Οι τρεις φιναλίστ θα ανακοινωθούν την πρώτη εβδομάδα του Οκτωβρίου και η νικήτρια στις 22 του ίδιου μήνα στο Gala που θα γίνει στο Ταλίν.

Για να ψηφίσετε θετικά την Ντρισμπιώτη, και να μετρήσουν οι ψήφοι, αρκεί μόνο να κάνετε like στα social media της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας στο Instagram:

LIKE και SHARE στο Facebook:

RETWEET και like την δημοσίευση στο Twitter:

Διαβάστε ακόμη

Υποψήφιος κορυφαίος ο Μίλτος Τεντόγλου

Υποψήφια ανερχόμενη αθλήτρια η Ελίνα Τζένγκο

Αναλυτικά οι υποψήφιες
Αντιγόνη Ντρισμπιώτη (Ελλάδα) 20χλμ./35χλμ. βάδην
Κίλι Χότζκινσον (Μ. Βρετανία) 800 μ.
Φέμκε Μπολ (Ολλανδία) 400μ./400 μ. εμπ.
Μουζίνκα Καμπούντζι (Ελβετία) 100μ./200μ.
Γιαροσλάβα Μάχουτσικ (Ουκρανία) ύψος
Μαλάικα Μιχάμπο (Γερμανία) μήκος
Λόρα Μιούιρ (Μ. Βρετανία)
Σάντρα Πέρκοβιτς (Κροατία) δισκοβολία
Ναφισάτου Τιάμ (Βέλγιο) 7αθλο
Ιβάνα Βουλέτα (Σερβία) μήκος

Κατεβάστε την εφαρμογή