Φοβερή εμφάνιση από τον Μίλτο Τεντόγλου στο Μονακό

Το τελευταίο τεστ του Μίλτου Τεντόγλου πριν το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Μονάχου ήταν απόλυτα επιτυχημένο. Ο κορυφαίος άλτης του μήκους αγωνίστηκε σήμερα στο Diamond League του Μονακό και επιβεβαίωσε την εξαιρετική του κατάσταση ενόψει της επόμενης μεγάλης διοργάνωσης στο Μόναχο.

Ο άλτης του Γιώργου Πομάσκι ολοκλήρωσε τον αγώνα του με άλμα στα 8,31μ., σε ένα απόγευμα όπου είχε συνολικά πέντε προσπάθειες πάνω από τα 8,25μ. και τρεις πάνω από τα 8,30 μέτρα. Ο αθλητής κατέλαβε την δεύτερη θέση πίσω από τον Μασο, όπου είχε 8,35 μέτρα.

Ο Τεντόγλου ξεκίνησε τον αγώνα του με ένα άκυρο άλμα, συνέχισε με 8,27μ., 8,31μ., 8,30μ., 8,29μ. και έκλεισε τον αγώνα του στα 8,30 μέτρα. Ο αθλητής θα επιστρέψει αύριο στην Ελλάδα και το Σάββατο θα αναχωρήσει για το Μόναχο, εκεί όπου θα κληθεί να υπερασπιστεί το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε το 2018 στο Βερολίνο. Ο σημερινός ήταν ο δεύτερος αγώνας του Τεντόγλου μετά το Όρεγκον, αφού πριν λίγα 24ωρα συμμετείχε στο Diamond League της Πολωνίας.

Τρίτος στον σημερινό αγώνα ήταν ο Αμερικανός Μαρκίς Ντέντι με 8,31 μέτρα. Ο επόμενος Ευρωπαίος πίσω από τον Τεντόγλου ήταν ο Τόμπιας Μόντλερ με 7,96 μ. και ένα μόλις έγκυρο πάτημα στη βαλβίδα.

Κατεβάστε την εφαρμογή