Καλές επιδόσεις στην πρώτη ημέρα των αγώνων στα Γιάννενα (3ος όμιλος) – Αποτελέσματα στις Σέρρες (1ος όμιλος)

Ο 3ος όμιλος των διασυλλογικών αγώνων Ανδρών/Γυναικών έγινε στο στάδιο Ζωσιμάδων στα Γιάννενα.

Στη διάρκεια της πρώτης ημέρας η Σωτηρία Ράπτη (ΑΓΣΙ) συμμετείχε σε δύο αγωνίσματα. Η νεαρή επικράτησε στο μήκος με 6,27 μ. (1,0) και στο τριπλούν με 12,84 μ. (1,00). Η αθλήτρια της Δέσποινας Παπαβασιλάκη έχει από την χειμερινή σεζόν τα όρια για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κ20, διοργάνωση στην οποία θα διεκδικήσει να βρεθεί στον τελικό των αγωνισμάτων της. Μάλιστα η νεαρή βελτίωσε το ατομικό της ρεκόρ στο μήκος, το οποίο ήταν 6,15 μέτρα από τον χειμώνα.

Στα 400 μ. των Ανδρών, ο Σπύρος Δουκατέλης (Κερκυραϊκός) ήταν νικητής με 47.44 και νέο ατομικό ρεκόρ. Ο 22χρονος έδειξε αισθητά βελτιωμένος και σε θέση να διεκδικήσει ακόμη καλύτερους χρόνους. Στο αντίστοιχο αγώνισμα των γυναικών, νικήτρια αναδείχθηκε η Αναστασία Ράπτη με (ΑΓΣΙ) με 56.74.

Καλή παρουσία πραγματοποίησε ο Ανδρέας Μίτα (ΑΣ Πρέβεζας) με 2,10 μ. στο ύψος, επίδοση που δείχνει τη σταθερότητα του σε επιδόσεις αυτού του επιπέδου. Ο 17χρονος αναμένεται να είναι πρωταγωνιστείς στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ18. Σε τροχιά συμμετοχής στην ίδια διοργάνωση είναι και η Αγάπη Μαυροματίδου (ΦΣΚΑ Κοζάνης) που ήταν νικήτρια στη δισκοβολία με 42,03 μέτρα (όριο 42,00 μ.).

Αποτελέσματα 3ος όμιλος – Γιάννενα  

Στην πρώτη ημέρα των αγώνων στις Σέρρες (1ος όμιλος) ο Κώστας Γεννίκης (ΟΦΚΑ Σέρρες) επικράτησε στη δισκοβολία με 51,93 μ., ενώ στη σφυροβολία ο Έφηβος Γιάννης Κορακίδης (ΓΣ Μανδρών) πέτυχε με την σφύρα των Ανδρών 65,73 μ. και συνέτριψε το ατομικό του ρεκόρ (60,56 μ.).
Στο επί κοντώ η νεαρή Ηλιάνα Τριανταφύλλου (Σέρρες 93) επικράτησε με 3,90 μ. και έδειξε να βρίσκει το ρυθμό της μετά τον τραυματισμό του χειμώνα. Στο μήκος ο Βασίλης Μαρτινάκης (Σέρρες 93) ήταν πρώτος με 7,65 μέτρα.

Αποτελέσματα 1ος όμιλος – Σέρρες

Κατεβάστε την εφαρμογή