Νίκη της Καρύδη στο τριπλούν με 14,00 μ.


Σταθερότητα σε άλματα πάνω από τα 14,00 μ. (0,3) έδειξε για μια ακόμη φορά η Σπυριδούλα Καρύδη, που ήταν νικήτρια στο τριπλούν με άλμα στα 14,00 μέτρα, επίδοση που σημείωσε μάλιστα τόσο στην τρίτη όσο και στην τέταρτη προσπάθεια της.

Η αθλήτρια του Γιώργου Πομάσκι ξεκίνησε με 13,84 μ., ενώ έκανε ένα ακόμη άλμα στα 13,61 μ. και στη συνέχεια επέλεξε να ολοκληρώσει καθώς έχει μπροστά εβδομάδα με δύο διοργανώσεις. Η Καρύδη στις 2 Ιουνίου θα αγωνιστεί σε μίτινγκ στην Φλωρεντία της Ιταλίας κι έπειτα θα είναι παρούσα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

“Το δεύτερο άλμα ήταν πολύ καλό, ωστόσο έπαθα ότι και στην Καλλιθέα δεν βγήκε το τρίτο βήμα με αποτέλεσμα να προσγειωθώ άτσαλα. Η σταθερότητα είναι πολύ σημαντική σε αυτή τη φάση και αυτό είναι κάτι που μετράει για έμενα. Είμαι ευχαριστημένη και πιστεύω πως είναι και ο προπονητής μου. Παρόλα αυτά θεωρώ πως μπορώ να κάνω επίδοση καλύτερή από το ατομικό μου (14,19 μ.) και γιατί όχι και καλύτερη από το όριο (14,32 μ.) για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Έχω μπροστά μου έχω σερί αγώνων, οι οποίοι θα με βοηθήσουν να βγάλω τις επιδόσεις που θέλω”, είπε η Καρύδη, που στη διάρκεια της χειμερινής περιόδου ταλαιπωρήθηκε από αρκετούς τραυματισμούς, τους οποίους και ξεπέρασε και παράλληλα κατάφερε να καλύψει και το χαμένο προπονητικό έδαφος. Την δεύτερη θέση κατέλαβε η Οτάβια Τσεστονάρο (Ιταλία) με 13,55 μ. (0,5) και την τρίτη η Τετιάνα Πτάσκινα (Ουκρανία) 13,47 μέτρα.

Δείτε αποτελέσματα από τους αγώνες

Διαβάστε ακόμη

Νίκη με φετινό ρεκόρ για την Σπανουδάκη 

Νέα πτήση από τον Τεντόγλου με 8,27 μ. 

Σταθερά μακριά ο Πανταζής, φετινό ρεκόρ για Πεσιρίδου

Κατεβάστε την εφαρμογή