Καλές επιδόσεις στην πρώτη ημέρα του 9ου ομίλου για τα σωματεία της Αθήνας- Αποτελέσματα

 Νωρίς το πρωί ξεκίνησε η δράση στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά για τα σωματεία του 9ου Ομίλου, της Αθήνας.

Στη διάρκεια του πρωινού προγράμματος η Ραφαέλα Σπανουδάκη (ΓΣ Ηλιούπολης) ξεχώρισε στα 100 μ. με 11.59 (1,5) και έδειξε σε καλή κατάσταση ενόψει των αγώνων που ακολουθούν με αποκορύφωμα το Πανελλήνιο της Πάτρας. Στα 100 μ. εμπ., η Αναΐς Καραγιάννη (ΑΕΚ), λίγες ημέρες από το 13.26 με ευνοϊκό άνεμο στα Δρόμεια, σημείωσε 13.50 (1,4) στους Διασυλλογικούς Αγώνες, επίδοση που αποτελεί νέο ατομικό ρεκόρ.

Η 20χρονη αθλήτρια θα κάνει τον επόμενο αγώνα της στα Παπαφλέσσεια, εκεί όπου θα διεκδικήσει έναν καλύτερο χρόνο. Νωρίς το πρωί ξεκίνησαν τις προσπάθειες τους οι δρομείς των μεσαίων αποστάσεων, με την Αναστασία Μαρινάκου (ΓΕΑ Τρικάλων) να σημειώνει 4.30.12 και να επικρατεί στα 1.500. Στην αντίστοιχη απόσταση των Ανδρών, ο Κώστας Γκελαούζος (ΠΑΟ) σημείωσε 3.58.33 και τερμάτισε πρώτος.

Η Βούλα Παπαχρήστου (ΑΟ Κάλλιστος) βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά, προκειμένου να αγωνιστεί στο μήκος, ωστόσο μετά το ζέσταμα αποφάσισε να μη συμμετάσχει, καθώς αισθάνθηκε ένα σφίξιμο στο δικέφαλο. Νικήτρια στο αγώνισμα, αναδείχθηκε η σταθερή την τελευταία διετία, Η Οξάνα Κορένεβα (ΓΣ Κηφισιάς) με 6,10 μέτρα.

Το ατομικό του ρεκόρ βελτίωσε ο Ιάσωνας Θανάπουλος (ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος), στην έκτη και τελευταία του βολή στη δισκοβολία. Ο έμπειρος αθλητής πέτυχε 58,61 μ., επίδοση καλύτερη από το 56,68 μ., που είχε από τις 5 Μαΐου του 2019. 

 Τον εαυτό του ξεπέρασε και ο δεύτερος του σημερινού αγώνα ο Χριστόδουλος Κωστάκης (ΑΕΚ), που έστειλε το δίσκο στα 56,65 μ., ενώ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε και ο 22χρονος Μιχάλης Καρτσίνη (ΠΓΣ), που ήταν τρίτος με 52,57 μέτρα.

Δείτε αποτελέσματα από τον 9ο όμιλο 

Άνδρες

Γυναίκες

Κατεβάστε την εφαρμογή