Ελληνική “πεντάδα” στο μίτινγκ κλειστού στην πόλη Μοντεβίλ

Μεγάλωσε η λίστα των αθλητών και αθλητριών που θα συμμετάσχουν στο μίτινγκ κλειστού στο Μοντεβίλ της Γαλλίας, το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου.

Ανάμεσα σε αυτούς είναι και ο Εμμανουήλ Καραλής, που θέλει να βελτιώσει το 5,55 μ. που πέτυχε πριν δύο εβδομάδες στο Μιραμάς, στον πρώτο του αγώνα μετά την δεκάμηνη απουσία. Ο 20χρονος άλτης έχει ως στόχο το όριο συμμετοχής στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, το οποίο είναι 5,65 μέτρα. Στο Μοντεβίλ θα τρέξει στα 60 μ. η Ραφαέλα Σπανουδάκη, λίγες ημέρες από το 7.34 του ΣΕΦ, επίδοση που της έδωσε μία θέση στη διοργάνωση της Γλασκώβης. Η έμπειρη αθλήτρια στους αγώνες που ακολουθούν θέλει να κυνηγήσει το ατομικό της ρεκόρ (7.29).

Στο αντίστοιχο αγώνισμα των ανδρών θα πάρει μέρος ο Παναγιώτης Τριβυζάς, που προέρχεται από το 6.68 του ΣΕΦ, επίδοση καλύτερη από το όριο για το κορυφαίο γεγονός του χειμώνα και δείχνει έτοιμος για το κάτι παραπάνω. Ο Κώστας Δουβαλίδης μετά το Βαν ντε Ρέιγ (διαβάστε εδώ) θα τρέξει και στο Μοντεβίλ, ενώ στο επί κοντώ εκτός από τον Καραλή θα συμμετάσχει και ο Πέτρος Χατζίου, που στην ημερίδα του ΣΕΦ ξεπέρασε τα 5,30 μ. και πέτυχε ατομικό ρεκόρ.

Κατεβάστε την εφαρμογή