Δουβαλίδης και Γκούσιν στην Γαλλία, ο Σκαρβέλης στην Τσεχία

Ο Κώστας Δουβαλίδης μπορεί να άνοιξε τη σεζόν στην ημερίδα του Αγίου Κοσμά, ωστόσο τον πρώτο δυνατό αγώνα στη σεζόν θα τον κάνει την Παρασκευή (1/2)  στην διοργάνωση της πόλης Βαν ντε Ρέιγ στη Γαλλία.

Ο πρωταθλητής μας έτρεξε την Κυριακή (27/1), στο πλαίσιο της προπόνησης του τα 60 μ. εμπ. σε 7.77, ωστόσο στον αυριανό αγώνα θα έχει την ευκαιρία να σταθεί δίπλα σε σπουδαίους εμποδιστές και να κυνηγήσει έναν καλό χρόνο. Παράλληλα, ο  πρωταθλητής μας θέλει να κλείσει και τυπικά θέση στο κορυφαίο γεγονός του χειμώνα (όριο 7.88), ωστόσο αυτό που κυρίως τον ενδιαφέρον είναι να εκμεταλλευτεί τον δυνατό συναγωνισμό. Ανάμεσα σε αυτούς που θα πάρουν μέρος στα 60 μ. εμπ. είναι και οι Ορλάντο Ορτέγκα, Μίλαν Τραίκοβιτς και Κέβιν Μαγέρ. Ο Δουβαλίδης μία ημέρα μετά, το Σάββατο, θα τρέξει στο μίτινγκ κλειστού στο Μοντεβίλ. Στο ίδιο μίτινγκ θα πάρει μέρος και η Τατιάνα Γκούσιν, που θα επιδιώξει να ξεπεράσει το 1,85 μ. στο ύψος και να βελτιώσει το φετινό της ρεκόρ. Η Γκούσιν επιδιώκει τη συμμετοχή σε αγώνες, μέσα από τους οποίους θα βρει και πάλι τον ρυθμό της, προκειμένου να επιστρέψει σε άλματα πάνω από το 1,90 μέτρα.

Στην Ελλάδα ήρθε το βράδυ της Τρίτης (29/1) ο Νικόλας Σκαρβέλης, ο οποίος την Παρασκευή (1/2) θα κάνει τον πρώτο του αγώνα στη σεζόν, στην πόλη Νεβίζντι της Τσεχίας. Ο πρωταθλητής της σφαιροβολίας κυνηγάει το όριο  συμμετοχής στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Γλασκώβης, το οποίο είναι 20,15 μέτρα. Ο 26χρονος έχει ατομικό ρεκόρ 20,36 μ. από το 2016, επίδοση που αποτελεί πανελλήνιο ρεκόρ στον κλειστό στίβο, ενώ την περσινή χειμερινή σεζόν ολοκλήρωσε τους αγώνες του στα 20,15 μέτρα. Ο Σκαρβέλης μετά την Τσεχία θα αγωνιστεί στις 3 Φεβρουαρίου στο Ρόχλιτς της Γερμανίας.
Στην Τσεχία θα αγωνιστεί και η Παναγιώτα Δόση στο ύψος. Η νεαρή άνοιξε τη σεζόν στην ημερίδα του ΣΕΦ, την περασμένη Παρασκευή (25/1) με άλμα στα 1,77 μέτρα.

Κατεβάστε την εφαρμογή