Έντονη αγωνιστική δράση με ελληνικό ενδιαφέρον σε διάφορα στάδια στον πλανήτη

Έντονη θα είναι η αγωνιστική δράση από σήμερα έως και την Κυριακή σε αγώνες σε όλο τον πλανήτη. Η περίοδος του κλειστού έχει ξεκινήσει για τα καλά με πολλούς από τους πρωταθλητές μας να έχουν ήδη μπει σε αγωνιστική διαδικασία.

Όπως είναι ήδη γνωστό, η Κατερίνα Στεφανίδη ξεκινάει τους αγώνες της σήμερα στο Ρίνο, εκεί όπου θα είναι και η Γεωργία Στεφανίδη (διαβάστε εδώ). Στο Μιραμάς της Γαλλίας θα γίνουν το Σάββατο (19/1) οι Μεσογειακοί Αγώνες Κ23 (διαβάστε εδώ), ενώ στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά θα διεξαχθεί η πρώτη ημερίδα της ΣΕΓΑΣ για τις κατηγορίες Α/Γ (διαβάστε εδώ). Ημερίδα θα φιλοξενηθεί το Σάββατο (19/1) και στο κλειστό των Αμπελοκήπων, στη Θεσσαλονίκη (διαβάστε εδώ).

Την Κυριακή θα γίνει το πρώτο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της χρονιάς, τα 50χλμ. βάδην Ανδρών και Γυναικών και μαζί ημερίδα βάδην για όλες τις κατηγορίες (διαβάστε εδώ).

Εξάλλου, στην Λετονία βρίσκονται ο Κώστας Βασιλάκης και η Κατερίνα Κουτλή, προκειμένου το Σάββατο (19/1) να τρέξουν 1.000 μ. σε μίτινγκ στην πόλη Κούλντιγκα, ενώ στον μαραθώνιο του Χιούστον θα τρέξουν την Κυριακή (20/1) η Στεφανία Λεοντιάδου και ο Δήμος Μαγγίνας. Στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, η Σταματία Σκαρβέλη και ο Γιώργος Κορακίδης αγωνίζονται ξημερώματα Σαββάτου σε αγώνες στην Βιρτζίνια, ο Ιάσωνας Μαχαίρας στο Τέξας, ενώ ο Αντώνης Μέρλος τα ξημερώματα της Κυριακής στο Κλέμσον.

Κατεβάστε την εφαρμογή