Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νέων Α/Γ. Ολοκληρώθηκε το πρωινό πρόγραμμα με…πρωταγωνιστές τα σπριντ

Με καλές καιρικές συνθήκες άνοιξε η αυλαία του πρωταθλήματος Νέων ανδρών και γυναικών 2018 στη Λάρισα το οποίο θα ολοκληρωθεί το βράδυ της Κυριακής και είναι αφιερωμένο στον Κώστα Παπαναστασίου.

Πρώτο αγώνισμα δρόμου ήταν τα 100μ εμπόδια που διεξήχθη σε δύο προκριματικές σειρές. Η Αναΐς Καραγιάννη σημείωσε την καλύτερη επίδοση από τις δύο σειρές 14.13 ενώ στα 110μ εμπόδια νέων καλύτερος από τις δύο προκριματικές σειρές ήταν ο Χαράλαμπος Λύρης  14.55.

Στα 400μ συμμετείχε εκτός συναγωνισμού η Ειρήνη Βασιλείου δοκιμάζοντας τις δυνάμεις της μετά από τραυματισμούς που την ταλαιπωρούν το τελευταίο διάστημα. Η Ειρήνη έχει φέτος 53.07 από τους Μεσογειακούς της Ταραγόνα ενώ στο πρωτάθλημα των νέων σήμερα πέτυχε 53.62. Η Δέσποινα Μουρτά σημείωσε 55.79.

Η Ειρήνη Βασιλείου έδειξε αρκετά δυνατή σε αυτό το πρωινό αγωνιστικό τεστ χωρίς ενοχλήσεις και συνεχίζει την προετοιμασία της για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Βερολίνου.

Στα 400μ νέων έγινα έξι προκριματικές σειρές με τον Κώστα Κουτσούκη να σημειώνει την καλύτερη επίδοση από τους συναθλητές του με 48.48 χωρίς να πιεστεί.

Πρωταγωνιστές τα σπριντ

Τα σπριντ έκλεψαν την παράσταση στην σημερινή πρώτη ημέρα του πρωταθλήματος Νέων αφού οι αθλητές και αθλήτριες έδειξαν τις προθέσεις τους  και μας προετοιμάζουν για δυνατές μονομαχίες στους απογευματινούς τελικούς.

Η Ολυμπία Μπέκου-Φέρρες έκανε μια πολύ δυνατή κούρσα και τερμάτισε σε 12.03 σημειώνοντας την καλύτερη επίδοση για φέτος στην Ελλάδα στην κατηγορία των νέων γυναικών . Η καλύτερη μέχρι σήμερα το πρωί Βάγια Δάμπλια (φετινό 12.05) τερμάτισε σε 12.28 όπως και η Εμμανουέλα Καρυαμπά.

Στους νέους την καλύτερη επίδοση φέτος στην Ελλάδα έχει ο Γιάννης Βοσκόπουλος με 10.58 ο οποίος τρέχοντας στην 1η προκριματική σειρά πέτυχε 10.63. ενώ ο Σωτήρης Γκαραγκάνης πέτυχε την καλύτερη επίδοση στα προκριματικά ισοφαρίζοντας την καλύτερη φετινή στην κατηγορία με 10.58 και ο Σωτήρης Κομιανός Γραβάνης  τερμάτισε σε 10.78 προμηνύοντας έναν τελικό με έντονο συναγωνισμό στον οποίο αναμένονται πολύ καλές επιδόσεις.   

Ολοκληρώθηκε το πρωινό πρόγραμμα στο πρωτάθλημα Νέων Α/Γ στη Λάρισα

Στην ιστοσελίδα του ΣΕΓΑΣ δημοσιεύονται τα πλήρη αποτελέσματα σε συνεχή ροή ενώ μπορείτε να παρακολουθείτε το πρωτάθλημα και σε ζωντανή μετάδοση Livestreaming. Επίσης σταρτ λιστ άλλα χρήσιμα στοιχεία στον σύνδεσμο http://results.tfmeetpro.com/SEGAS/________23/index.html  

και εδώ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

 

 

 

 

 

Κατεβάστε την εφαρμογή