Πανελλήνιο Πρωτάθλημα: Κυριακοπούλου και Παπαχρήστου …φορτσάρουν ενόψει Βερολίνου

Φωτογραφίες: eurokinissi/Θανάσης Δημόπουλος

Δύο από τα δυνατά μας χαρτιά ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του Βερολίνου, η Βούλα Παπαχρήστου και η Νικόλ Κυριακοπούλου έδειξαν να βρίσκουν το ρυθμό τους ενόψει της κορυφαίας διοργάνωσης της σεζόν.

Η Παπαχρήστου μετά το πρωινό 14,39 μ., ήταν εξίσου καλή και στον απογευματινό τελικό όπου είχε καλύτερο άλμα στα 14,33 μ. με συνθήκες άπνοιας, ενώ ξεκίνησε τον αγώνα της με 14,25 μ. (-0,2), στο τρίτο της άλμα σημείωσε 14,26 μ. και στο τέταρτο 14,00 μέτρα. 

Η πρωταθλήτρία Ευρώπης του 2016 έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού στο πόδι και δείχνει σε θέση να διεκδικήσει η διάκριση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Βερολίνου. Δεύτερη στο τριπλούν ήταν Χριστίνα Αλβερτσιάν (Ελευθέριος Βενιζέλος) με 13,36 μ. (0,8) και τρίτη η Αναστασία Φουτσιτζίδου (Ολυμπία Πατρών) με 12,69 μέτρα (0,6).


Σε πολύ καλή κατάσταση έδειξε πως είναι και η Νικόλ Κυριακοπούλου (ΑΓΕΣ Κάμειρος) που ήταν νικήτρια με 4,65 μ., ύψος που ξεπέρασε με την δεύτερη προσπάθεια. Η Κυριακοπούλου ξεκίνησε τον αγώνα της με 4,30 μ., πέρασε με την δεύτερη τα 4,50 μ. και μετά το 4,65 μ. είχε καλά άλματα στα 4,76 μέτρα. Η 32χρονη δεν θα κάνει άλλο αγώνα μέχρι το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, αφού θέλει να επικεντρωθεί στην προπόνηση. 

Δεύτερη με 4,40 μ. ήταν η Ελένη Πόλακ (ΑΟ Μεγάρων), που στη συνέχεια είχε καλά άλματα στα 4,50 μ. και έδειξε στη σωστή κατεύθυνση ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος και τρίτη η Κατερίνα Βαγενα (ΓΣ Κηφισιάς) με 4,20 μ., επίδοση που αποτελεί ατομικό της ρεκόρ στον ανοιχτό στίβο.

Στη βαθμολογία Ανδρών προηγείται ο Ολυμπιακός με 90 και ακολουθούν ο ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος με 82 και ο ΑΟ Μυκόνου με 50, ενώ στις γυναίκες ο ΓΣ Κηφισιάς έχει 62, ο ΜΕΑΣ Τρίτων 61 και ο ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος 59.

Αποτελέσματα

Βαθμολογία

Δείτε χρήσιμες πληροφορίες για τη διοργάνωση, στο σχετικό μπάνερ που υπάρχει στην αρχική σελίδα του site ή πατώντας εδώ. Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΡΤ2 (19.00 και τις δύο ημέρες), ενώ μέσα από το site του ΣΕΓΑΣ θα έχετε την ευκαιρία να βρείτε αποτελέσματα, δηλώσεις και άλες χρήσιμες πληροφορίες. Για την καλύτερη ενημέρωση σας μπορείτε να ακολουθήστε τις επίσημες σελίδες της ομοσπονδίας σε Facebooktwitter και instagram.

Κατεβάστε την εφαρμογή