6ο Πρωτάθλημα Ορεινού Δρόμου

Στην Κριτσά του Δήμου Αγ. Νικολάου, την Κυριακή 22 Απριλίου θα διεξαχθεί το 6ο πανελλήνιο πρωτάθλημα ορεινού δρόμου ανδρών και γυναικών που διοργανώνει ο ΣΕΓΑΣ με τη συνεργασία και υποστήριξη του ΠΑΟΔΑΝ (Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός Δήμου) Αγ. Νικολάου.

Οι αποστάσεις που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα είναι 16χλμ και για τις δύο κατηγορίες (ανδρών, γυναικών) και η εκκίνηση θα δοθεί 10:00 από την κεντρική πλατεία του χωριού Κριτσά.  

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα μπορούν να αγωνιστούν αθλητές – αθλήτριες που είναι εγγεγραμμένοι σε Σωματεία – Μέλη του ΣΕΓΑΣ , σύμφωνα με την τελευταία Υπουργική απόφαση (Περί εγγραφής αθλητών-αθλητριών) και τους έχει εκδοθεί ΔΕΛΤΙΟ αθλητικής ιδιότητας.

Στους αθλητές – αθλήτριες που θα συμμετάσχουν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ορεινού Δρόμου ΔΕΝ αφαιρείται ένα ατομικό αγώνισμα από το σύνολο των αγωνισμάτων που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Α-Γ αντίστοιχα για το 2018.

Οι δηλώσεις συμμετοχής πρέπει να σταλούν στον Σ.Ε.Γ.Α.Σ. αποκλειστικά και μόνο με email το αργότερο μέχρι και τη Δευτέρα 16 Απριλίου 2018 και ώρα 14.00 στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] ενώ μετά την παρέλευση αυτής της προθεσμίας δεν θα γίνεται δεκτή καμία δήλωση συμμετοχής.

Όλες οι λεπτομέρειες για το πρωτάθλημα περιλαμβάνονται στην προκήρυξη την οποία θα βρείτε ΕΔΩ όπως το έντυπο συμμετοχής και τους κανονισμούς της Ομοσπονδίας για τους αγώνες βουνού ή “ανοίξτε” τους παρακάτω συνδέσμους   

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 2018

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΟΡΟΙ ΚΑΟΝΟΝΙΣΜΟΙ ΑΓΩΝΩΝ ΒΟΥΝΟΥ 2018

Κατεβάστε την εφαρμογή