Το Run Greece Καστοριάς επέστρεψε με μεγάλη επιτυχία

Ένας ακόμη αγώνας Run Greece έγινε σήμερα με μεγάλη επιτυχία στην πόλη της Καστοριάς με τη συμμετοχή μικρών και μεγάλων να δημιουργούν μοναδικό κλίμα στους δρόμους της πόλης.

Ο ΣΕΓΑΣ σε συνεργασία με την περιφέρεια και τον Δήμο και με μεγάλο χορηγό της ERGO κατάφερε να δώσει εκ νέου την ευκαιρία σε χιλιάδες δρομείς να βγουν και πάλι στους δρόμους και να πάρουν μέρος σε ένα αθλητικό και κοινωνικό γεγονός.

Ο σημερινός ήταν ο δεύτερος αγώνας του 2022 και ο τελευταίος της Άνοιξης, αφού πλέον η δράση θα επιστρέψει από τον Φθινόπωρο.

Νικητές στα 5χλμ. Ανδρών ήταν ο Αλέξανδρος Παπαγιάννης (ΧΟ Τρικάλων) με 18.12 και στις γυναίκες η Αφροδίτη Κυρκοπούλου με 19.06.

Στα 10χλμ. πρώτος πέρασε τη γραμμή τερματισμού ο Κοσμάς Πλακετάς (33.49), ενώ στις γυναίκες νικήτρια αναδείχθηκε η Μαρία Καβουρίδου με 43.49.

Ο αγώνας της Καστοριάς είχε ιδιαίτερη σημασία, καθώς ήταν ο πρώτος μετά τα δύο χρόνια απουσίας, λόγω των επιπτώσεων της πανδημίας του ιού covid- 19. Ο κόσμος έδειξε να έχει μεγάλη ανάγκη από διοργανώσεις σαν κι αυτή, αφού η συμμετοχή του ήταν μεγάλη και στο αγωνιστικό κομμάτι, αλλά και στους δρόμους της πόλης, οι οποίοι «γέμισαν» κέφι και μουσική.

Τους αγώνες τίμησαν με την παρουσία τους οι τοπικοί φορείς της πόλης, αλλά και η εκπρόσωπος του ΣΕΓΑΣ στην ΕΟΕ και μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Ομοσπονδίας Τασούλα Κελεσίδου.

Ο επόμενος αγώνας της σειράς θα γίνει στις 29 Σεπτεμβρίου στην Αλεξανδρούπολη.

Τα αποτελέσματα

Κατεβάστε την εφαρμογή