Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν τις δυνατότητές σας στη χρήση του ιστοτόπου. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Παρακαλώ πατήστε στο κουμπί παρακάτω:

Εκτύπωση

Η Επιτροπή Υψηλού Αθλητισμού συνεδρίασε το βράδυ της Κυριακής (23/1) για μια σειρά από σημαντικά ζητήματα, που θα κατατεθούν στο επόμενο Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας.

Τα μέλη της Επιτροπής είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις, να καταθέσουν προτάσεις και τελικά να ψηφίσουν ομόφωνα την τελική πρόταση που διαμορφώθηκε για το νέο σχεδιασμό, το point system (αθλητές και προπονητές), τον εσωτερικό κανονισμό των εθνικών ομάδων, καθώς και τα κριτήρια για τη συγκρότηση των εθνικών ομάδων Κ20 και Κ18.

Οι προτάσεις της Επιτροπής θα κατατεθούν προς ψήφιση στο επόμενο Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας. Την Επιτροπή συντόνισε ο πρόεδρος της Γιώργος Γιατρουδάκης, ενώ μετείχαν σε αυτή οι Γιάννης Θεμελίδης, Ξένια Αργειτάκη, Νίκος Τσώνης, Χρήστος Μελέτογλου, Γιάννης Κουτσιώρας, Κώστας Γκατσιούδης, Ζωή Βαρέλη, Χρήστος Χρυσοστομίδης, Δημήτρης Ευαγγελόπουλος, Γιώργος Πομάσκι, Μαρία Μπελιμπασάκη, Δημήτρης Δαμασκηνός, Γιάννης Μυστακίδης, Λούλα Καρατζά και Στέφανος Ματάκης.