Ντεμπούτο με 55.03 για την Ανδριάνα Φέρρα στα 400 μ.

Η Ανδριάνα Φέρρα επέλεξε να ανοίξει τη σεζόν στο στάδιο της Σόφιας που …ταλαιπωρεί τους αθλητές και τις αθλήτριες της παρατεταμένης ταχύτητας και των μεσαίων αποστάσεων, λόγω των κλειστών στροφών του.

Η έμπειρη αθλήτρια σημείωσε 55.03 στα 400 μ., επίδοση που θα επιδιώξει να βελτιώσει στους αγώνες που θα ακολουθήσουν. Η Φέρρα δεν κατάφερε να τρέξει όσο γρήγορα θα ήθελε, αφού δυσκολεύτηκε να κρατηθεί στις κλειστές στροφές. Η αθλήτρια, που πέρυσι διένυσε την απόσταση σε 54.35, ενώ το ατομικό της ρεκόρ στον κλειστό είναι 54.01, διανύει ακόμη το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ενόψει των αγώνων του Φεβρουαρίου.

Η Φέρρα θέλει να κάνει έναν ακόμη αγώνα στο εξωτερικό, ενώ στον προγραμματισμό της είναι και η συμμετοχή στους αγώνες του ΣΕΦ. Η Μαρία Γάτου δεν έκανε την αρχή που θα ήθελε, αφού ήταν άκυρη στον προκριματικό των 60 μ. κι έτσι έχασε την ευκαιρία να τεστάρει τις δυνατότητες της. Η αθλήτρια θα συνεχίσει τους αγώνες της, μέσα από τους οποίους θα επιδιώξει να βρει επιδόσεις ανάλογες των δυνατοτήτων της.

Στο μήκος των γυναικών η Μαρία Στεφανοπούλου “προσγειώθηκε” στα 5,88 μ. επίδοση που αποτελεί ατομικό της ρεκόρ στον κλειστό στίβο. Στο αντίστοιχο αγώνισμα των Ανδρών ο Νίκος Ξενικάκης δεν κατάφερε να βρει έγκυρο πάτημα στην βαλβίδα και ακυρώθηκε, ενώ ο Βασίλης Μαρτινάκης ολοκλήρωσε με άλμα στα 7,16 μέτρα.

Κατεβάστε την εφαρμογή