Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν τις δυνατότητές σας στη χρήση του ιστοτόπου. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Παρακαλώ πατήστε στο κουμπί παρακάτω:

Εκτύπωση

Για 22η χρονιά το ίδρυμα Α.Γ. Λεβέντη (A.G. Leventis Foundation) ενισχύει την προσπάθεια αθλητριών και αθλητών από την Ελλάδα και την Κύπρο με την παροχή υποτροφιών Ολυμπιακής Προετοιμασίας.

Στην προσπάθεια αυτή συμβάλει και φέτος το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση, συνδράμοντας με τον τρόπο αυτό την προαγωγής των αξιών του Ολυμπισμού και της αριστείας και ενισχύοντας την αγάπη για τον αθλητισμό στη χώρα μας.

Ολοκληρωμένοι φάκελοι υποψηφιοτήτων υποβάλλονται μέχρι την 1η Δεκεμβρίου 2020 ηλεκτρονικά ή ταχυδρομικά στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  - «W&W» Πατησίων 141, 11251 Αθήνα.

Πληροφορίες στην ιστοσελίδα του Ιδρύματος www.agleventisfoundation.org/el ή και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.