Ένας κύκλος έκλεισε κι ένας νέος άνοιξε για την Σπυριδούλα Καρύδη

Το επόμενο βήμα στην αθλητική της καριέρα ετοιμάζεται να κάνει η Σπυριδούλα Καρύδη, που από τις 6 Σεπτεμβρίου θα εγκατασταθεί στην Αθήνα, προκειμένου να γυμναστεί με τον ομοσπονδιακό τεχνικό, Γιώργο Πομάσκι.
Η νεαρή πρωταθλήτρια, η οποία εντυπωσίασε με την παρουσία της στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ20, όπου προσγειώθηκε στα 6,71 μ. στο μήκος, θα έρθει στην Αθήνα, ώστε να συνδυάσει τον πρωταθλητισμό με τις σπουδές.
Μάλιστα μπροστά της έχει την μεγάλη πρόκληση της συμμετοχής στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, διοργάνωση για την οποία θα έχει την ευκαιρία να κυνηγήσει τη συμμετοχή της από τον χειμώνα του 2021.
Η Καρύδη γυμνάστηκε για τρία χρόνια με τον Παύλο Σκορδίλη, έναν προπονητή που σταθερά παράγει σπουδαίους αθλητές των αλμάτων, με τον οποίο κατάφερε μεταξύ άλλων να κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ20 του 2019.

“Ευχαριστώ για όλα τον κ. Παύλο Σκορίδη, αφού χωρίς αυτόν δεν θα είχα καταφέρει τίποτα, απ΄ όσα κατάφερα μέχρι σήμερα. Τον αγαπώ και δεν πρόκειται ποτέ να ξεχάσω ότι έχει κάνει για εμένα. Τον ευχαριστώ για τα τρία χρόνια συνεργασίας. Ήρθε ωστόσο η ώρα να ανοίξω τα φτερά μου και να κάνω ένα νέο ξεκίνημα τόσο σε επίπεδο προπόνησης, όσο και σε σχέση με τις σπουδές μου. Η νέα αυτή αρχή θα γίνει δίπλα σε έναν σπουδαίο και έμπειρο προπονητή, τον κ. Πομάσκι, με τον οποίο ανυπομονώ να ξεκινήσω να δουλεύω”.

Η Καρύδη αποτελεί μία από τις αθλήτριες της νέας γενιάς, που διαθέτουν το ταλέντο και την προοπτική να διαγράψουν πορεία στους στίβους τα επόμενα χρόνια. Η νεαρή έχει ατομικό ρεκόρ στο τριπλούν 14,12 μ. και στο μήκος 6,71 μέτρα.

Κατεβάστε την εφαρμογή