Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν τις δυνατότητές σας στη χρήση του ιστοτόπου. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Παρακαλώ πατήστε στο κουμπί παρακάτω:

Εκτύπωση

Το τρίτο διαδικτυακό σεμινάριο, το οποίο συνδέεται με τις επιπτώσεις της πανδημίας του ιού Covid-19 και το 8ο της σεζόν, θα διεξαχθεί την ερχόμενη Δευτέρα (13/4).

Το θέμα του σεμιναρίου αφορά στην αντιμετώπιση των προβλημάτων, που προκύπτουν από τη δραστική μείωση της προπόνησης και συμμετοχής σε αγώνες, καθώς και στην ανάλυση των παραμέτρων επαναπροσδιορισμού των αγώνων του καλοκαιριού. Πιο συγκεκριμένα θα αναλυθούν βασικές παράμετροι του σχεδιασμού της προπονητικής διαδικασίας για την ανάκτηση των γενικών και ειδικών προσαρμογών και οι νέες συνθήκες για το φορμάρισμα των αθλητών. Επίσης, ανάλογα με την εξέλιξη των περιοριστικών μέτρων λόγω της επιδημίας και των δραστικών περικοπών των διεθνών αγώνων, θα παρουσιαστούν πιθανά σενάρια στο πλαίσιο των αγωνιστικών δραστηριοτήτων της Ομοσπονδίας σε όλο το φάσμα των αγώνων της θερινής περιόδου.

Στο 8ο διαδικτυακό σεμινάριο της περιόδου 2019-20 εισηγητές θα είναι το μέλος του Δ.Σ. του ΣΕΓΑΣ Σπύρος Κέλλης και ο εθνικός προπονητής Γιάννης Κουτσιώρας.

Δευτέρα (13/4, 21.00 -22.30)

1η Εισήγηση: "Βασικές παράμετροι σχεδιασμού της προπόνησης μετά από μεγάλη περίοδο δραστικά μειωμένης ποσοτικά και ποιοτικά προπόνησης".
Εισηγητής: Σπύρος Κέλλης, Ομότιμος Καθηγητής, ΣΕΦΑΑ-ΑΠΘ Μέλος Δ.Σ ΣΕΓΑΣ, πρόεδρος επιτροπής επιμόρφωσης και επιστημονικής στήριξης ΣΕΓΑΣ.

2η Εισήγηση: " Οι αγωνιστικοί στόχοι και το πιθανό πλαίσιο αγώνων του ΣΕΓΑΣ με βάση τις νέες συνθήκες σε διεθνές και εθνικό περιβάλλον».
Εισηγητής: Γιάννης Κουτσιώρας, εθνικός προπονητής, καθηγητής Φ.Α., Ph.D.