Το αναλυτικό αγωνιστικό πρόγραμμα του 2020

Με την ένταξη των Διασυλλογικών Αγώνων καθώς και περιφερειακών διοργανώσεων ολοκληρώθηκε ο βασικός κορμός του αγωνιστικού προγράμματος του 2020.

Το νέο αγωνιστικό πρόγραμμα περιλαμβάνει αγώνες για όλα τα αγωνιστικά επίπεδα και επιτρέπει στους αθλητές και τις αθλήτριες να προετοιμαστούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τις υποχρεώσεις τους με την εθνική ομάδα. Η ομοσπονδία προχώρησε σε μια αλλαγή σε σχέση με τα σύνθετα αγωνίσματα των κατηγοριών, τα οποία δεν θα διεξαχθούν στις ίδιες αγωνιστικές ημέρες. Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα συνθέτων Α/Γ θα γίνει παράλληλα με το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Α/Γ, ενώ των συνθέτων Κ20 θα διεξαχθεί στις ίδιες ημέρες, με το διεθνές μίτινγκ Portarathlon στη Νάξο.

Μία εβδομάδα αργότερα απ΄ότι αρχικά είχε ανακοινωθεί θα διεξαχθεί το μίτινγκ Filothei Women Gala (3/6), που και φέτος αναμένεται να συγκεντρώσει σπουδαίες αθλήτριες του παγκοσμίου στερεώματος. Θυμίζουμε πως το αγωνιστικό πρόγραμμα της νέας χρονιάς περιλαμβάνει μια σειρά αγώνων που δίνει στους αθλητές και τις αθλήτριες την ευκαιρία να συγκεντρώσουν βαθμούς στο ranking της WA. Τα “Βενιζέλεια – Χανιά”, αποτελούν από πέρυσι το νέο μίτινγκ της ομοσπονδίας το οποίο ανήκει στην κατηγορία “Bronze”, το “Filothei Woman Gala” και το “Athens Street Pole Vault”, στα Special Meetings της ΕΑ.

Παράλληλα από φέτος η Ελλάδα πρόσθεσε δύο ακόμη διοργανώσεις στην κατηγορία International Outdoor Meetings with National Permit, τα “Βεργώτεια” στην Κεφαλονιά και τους “Αλεξάνδρειους Δρόμους” στη Θεσσαλονίκη. Στην ίδια κατηγορία ανήκουν τα Παπαφλέσσεια, τα Σιθώνεια, το μίτινγκ Αλμάτων, τα Δρόμεια, το Portarathlon και όλα τα εγχώρια Γκραν Πρι.

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα του 2020

Κατεβάστε την εφαρμογή