2ο Διαδικτυακό σεμινάριο (Webinar) του ΣΕΓΑΣ περιόδου 2019-20

Την Δευτέρα (16/12, 21.00-23.00) θα γίνει το δεύτερο διαδικτυακό σεμινάριο της σεζόν και το τελευταίο του χρόνου, το οποίο έχει σκοπό να παρουσιάσει τη φιλοσοφία και τους προπονητικούς στόχους των αλλαγών των αγωνιστικών συστημάτων στις κατηγορίες Κ14 και Κ16. Για την κατηγορία Κ14 οι αλλαγές έχουν ήδη γίνει από την περίοδο 2018-19, ενώ οι αλλαγές στην Κ16 θα εφαρμοστούν τη φετινή περίοδο.

Εισηγητές του σεμιναρίου θα είναι ο πρόεδρος της Επιτροπής Επιμόρφωσης της Ομοσπονδίας, Σπύρος Κέλλης και ο εθνικός προπονητής, Γιάννης Κουτσιώρας.
Δηλώστε συμμετοχή στο σεμινάριο μέχρι την Κυριακή 15/12 συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.
Υπενθυμίζεται ότι στη φετινή περίοδο θα δοθούν στο τέλος των σεμιναρίων βεβαιώσεις παρακολούθησής τους στους συμμετέχοντες. Για τον σκοπό αυτό πρέπει:
Οι δηλώσεις συμμετοχής να γίνονται με πραγματικά στοιχεία στα οποία να αναφέρεται το ον/μο του συμμετέχοντα, καθώς και το e-mail το οποίο να συνδέεται με το ον/μο. Πιο συγκεκριμένα θα ήταν σκόπιμο να συμπληρώνετε πάντα με τον ίδιο τρόπο το ονοματεπώνυμό σας (σειρά ονόματος-επωνύμου, τονισμός, μικρά-κεφαλαία) τόσο στις αιτήσεις συμμετοχής των σεμιναρίων όσο και κατά την είσοδό σας στην πλατφόρμα. Με αυτόν τον τρόπο θα καταφέρει η ομοσπονδία να σας ταυτοποιήσει στο σύνολο των σεμιναρίων που θα παρακολουθήσετε και να σας χορηγήσει τη σχετική βεβαίωση. 
2ο Webinar – Δευτέρα (16/12) 21.00-23.00

Τίτλος: Νέα αγωνιστικά συστήματα στις κατηγορίες Κ14 και Κ16: Φιλοσοφία και προπονητικοί στόχοι.

Εισηγητές:
Σπύρος Κέλλης : Μέλος Δ.Σ. ΣΕΓΑΣ, Πρόεδρος Επιτροπής Επιμόρφωσης και Επιστημονικής στήριξης
Ιωάννης Κουτσιώρας : Εθνικός προπονητής 

Κατεβάστε την εφαρμογή