Το “The Match” με τρεις δυνατές ελληνικές παρουσίες

Η περιβόητη συνάντηση ανάμεσα στους αθλητές και στις αθλήτριες από την Ευρώπη και τις ΗΠΑ θα γίνει Δευτέρα (9/9) και Τρίτη (10/9) στο Μινσκ.

Οι δύο μεικτές δυνατές ομάδες θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε έναν νέο αγώνα με μεγάλο ενδιαφέρον, στο οποίο η βαθμολογία θα είναι αυτή που θα κρίνει τον νικητή.

Η χώρα μας θα έχει εκπροσώπηση στη διοργάνωση, αφού στην μεικτή Ευρώπης μετέχουν μία αθλήτρια μας και δύο αθλητές μας. Η Κατερίνα Στεφάνιδη λίγα 24ωρα από την κατάκτηση της νίκης στις Βρυξέλλες που συνοδεύτηκε από την κατάκτηση του τέταρτου διαμαντιού, θα συμμετάσχει στο Μινσκ ως μία από τις αρχηγούς της ομάδας της Ευρώπης.

Στο μήκος ο Μίλτος Τεντογλου θα έχει την ευκαιρία να κάνει μία ακόμη καλή εμφάνιση, λίγες ημέρες από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ντόχας, όπως και ο Κώστας Φιλιππίδης, που μαζί με τους Ντουπλάντις, Λίσεκ και Βογιέκόβσκι θα αποτελέσουν τη δυνατή τετράδα της Ευρώπης στο επί κοντώ. Πρόσκληση για συμμετοχή στη διοργάνωση είχε και η Βούλα Παπαχρήσροτυ, ωστόσο έμεινε στην Ελλάδα, καθώς τις τελευταίες ημέρες ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα.

Οι διοργανωτές όρισαν και πριν διάκρισης έτσι ο νικητής/τρια θα πάρει 7.000 ευρω και ακολούθως οι επόμενες επτά θέσεις τα εξής ποσά: 5.000, 4.000, 3.000, 2.000, 1.000, 500, 500. Να τονιστεί πως σε κάθε αγώνισμα μετέχουν οχτώ αθλητές και αθλήτριες.
Την Δευτέρα αγωνίζεται η Κατερίνα Στεφανίδη (19.00) και ο Μίλτος Τεντόγλου (20.32) και την Τρίτη ο Κώστας Φιλιππίδης (19.03).

Κατεβάστε την εφαρμογή