Πανελλήνιο Πρωτάθλημα: Φοβερή Δόση και πανελλήνιο ρεκόρ Κ20 στο ύψος

Η Παναγιώτα Δόση κατάφερε να πετύχει σήμερα αυτό που έδειχνε εδώ και καιρό πως είναι σε θέση να κάνει.

Με άλμα στα 1,86 μ. έσπασε το πανελλήνιο ρεκόρ Κ20 το οποίο κατείχε από το μακρινό 1985 η Νίκη Μπακογιάννη. Η Δόση λίγες ημέρες από την έβδομη θέση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα με 1,84 μ. έκανε την υπέρβαση και έκλεισε τη σεζόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Νικήτρια του αγώνα με 1,88 μ. ήταν η Τατιάνα Γκούσιν (ΓΣ Κηφισιάς), που για τρίτη φορά φέτος ξεπέρασε το παραπάνω ύψος. Η αθλήτρια στη συνέχεια δοκίμασε δίχως επιτυχία στο 1,90 μέτρα. Τον εαυτό της ξεπέρασε και η Αθηνά Ρέτζιου (ΓΣ Κηφισιάς) που κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο με 1,83 μ., ένα εκατοστό πάνω από το προηγούμενο ρεκόρ της. Στην τέταρτη θέση επίσης με 1,83 μ. ήταν η Ιωάννα Ζάκκα (ΑΟ Φιλοθέης), που στη συνέχεια δεν μπόρεσε να υπερβεί το 1,86 μέτρα.

Η Γκούσιν ξεπέρασε με την δεύτερη το 1,76 μ. με την πρώτη το 1,80 μ. και 1,83 μ. με την δεύτερη το 1,86 μ. και με την πρώτη το 1,88 μέτρα.

Διαβάστε τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών

Οι φίλοι του στίβου έχουν τη δυνατότητα να δουν αποτελέσματα στην κεντρική σελίδα του site ή πατώντας εδώ και να παρακολουθήσουν την εξέλιξη των αγώνων μέσα από τα social media (facebooktwitterinstagram) της ομοσπονδίας.

Χρήσιμες πληροφορίες (πρόγραμμα, στατιστικά, πολυνίκες, νταμπλ κτλ) και ιστορικά για τη διοργάνωση μπορείτε να βρείτε στο σχετικό μπάνερ στην αρχική σελίδα της διοργάνωσης ή πατώντας εδώ.

Κατεβάστε την εφαρμογή