Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Α/Γ: Δηλώσεις νικητών

Οι νικητές των αγωνισμάτων της πρώτης ημέρας του πρωταθλήματος Α/Γ 2019 δήλωσαν

Κώστας Φιλιππίδης επί κοντώ (Πανελλήνιος ΓΣ) βίντεο δηλώσεις στον παρακάτω σύνδεσμο

https://www.facebook.com/segas.gr/videos/620421425117595/

Γιώργος Μίνος 3.000μ ΦΕ (ΑΟ Μυκόνου)

Είμαι πολύ χαρούμενος τόσο για το ατομικό μου ρεκορ αλλά και που μπορεσα να υπερασπιστώ τον τίτλο μου και να κατακτήσω το 5ο πρωτάθλημα. Η χρονιά μου ήταν μέτρια αλλά αποζημιώθηκα στο τέλος με αυτή την εμφάνισή μου στο πρωτάθλημα. Είμαι σε ανοδική πορεία και πιστεύω οτι η συνέχεια θα είναι πολύ καλύτερη. Ευχαριστώ τον σύλλογό μου και τους γονείς μου για την στήριξη που μου παρέυν”.

Βούλα Παπαχρήστου τριπλούν (ΑΟ Κάλλιστος) βίντεο δηλώσεις στον παρκάτω σύνδεσμο

https://www.facebook.com/segas.gr/videos/2099401077032215/

Κοτσαχείλη 3.000μ ΦΕ (Πανιώνιος)

“Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη. Δεν μπορώ να βρω λόγια να εκφραστώ! “Βγήκε” ο προγραμματισμός, η τακτική, επιτέλους σε ένα αγώνα και έτσι μπόρεσα να πετύχω ατομικό ρεκόρ και θέλω να τονίσω οτι είμαι πολύ ευχαριστημένη που επέλεξα αυτό το αγώνισμα. Ονειρό μου να φορέσω το εθνόσημο και να αγωνιστώ για την εθνική ομάδα”

Κώστας Δουβαλίδης 110μ εμπόδια (ΑΟ Ηφαιστεία) Δηλώσεις βίντεο στον παρακάτω σύνδεσμο

https://www.facebook.com/segas.gr/videos/458059995018220/

Ανδρέας Δημητράκης 1.500μ (Παναξιακός ΑΟ)

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την κούρσα μου γιατί ταλαιπωρούμαι ακόμη από την φλεγμονή στον αχίλλειο. Παρόλα αυτά μπόρεσα και «έβγαλα» το προπονητικό μου πρόγραμμα για να είμαι καλά στο πρωτάθλημα και να πετύχω επίδοση κάτω από 3.40. Φυσικά είμαι χαρούμενος και για τον 10ο τα΄ττλο μου».

Τατιάνα Γκούσιν άλμα σε ύψος (ΓΣ Κηφισιάς)

«Επιτέλους συναγωνισμός για να βγαίνουν καλές επιδόσεις. Βρίσκω σιγά-σιγά τη φορά μου και πιστεύω ότι θα σταθεροποιηθώ στα ψηλά άλματα. Επόμενος στόχος το Ευρωπαϊκό Ομάδων που θα προσπαθήσω για ότι καλύτερο και στη συνέχει θα αγωνιστώ σε κάποια μίτινγκ»

Παναγιώτα Δόση (ΑΟ Κέρκυρας 2015) «Είμαι πολύ χαρούμενη, ο συναγωνισμός με την Τατιάνα με βοήθησε να κάνω πανελλήνιο ρεκόρ».

Κων/να Γιανουπούλου 1.500μ (ΓΣ Κηφισιάς)

«Ο συναγωνισμός έφερε αυτό το ατομικό ρεκόρ και τον πρώτο τίτλο ου στο αγώνισμα. Όπως και στην προπόνηση με την Αναστασία (Μαρινάκου) αλληλοβοηθηθήκαμε στην τακτική.

Μαρινάκου Επανέρχομαι σιγά-σιγά από τον τραυματαιμσό μου και βέβαια θέλω να είμαι καλά την επόμενη χρονιά.

Δέσποινα Μουρτά (Ολυμπιάδα Πάτρας)

«Είμαι πολύ χαρούμενη για τον δεύτερο τίτλο της καριέρας μου. Ηταν ένας πολύ καλός αγώνας και για μένα πολύ ιδιαίτερη και ευχάριστη βεβαβαίως που έτρεχα στην πόλη μου»

Μιχάλης Παππά 400μ (ΕΚΑ Δωδώνη)

«Είμαι ευχαριστημένος από το ατομικό ρεκόρ. Είμαι πολύ συγκινημένος για την εμφάνισή μου, δεν μπορώ να πω τίποτε άλλο» σ.σ. ταλαιπωρημένος από ίωση δεν ήθελε να δηλώσει περισσότερο.

Γιάννης Νυφαντόπουλος 100μ (ΓΣ Ελ Βενιζέλος)

Δεν είμαι ικανοποιημένος από την επίδοσή μου είμαι όμως από την νίκη μου, υπερασπίστηκα τον τίτλο μου και ιδιαίτερα μετά τον τραυματισμό μου στο γόνατο. Αύριο θα αγωνιστώ και στα 200μ.

Θέλω να κάνω έκκληση στους φίλους του στίβου να προσφέρουν ότι μπορούν περισσότερο για την αποκατάσταση του Γιάννη Αβραμίδη από τη Βέροια που τραυματίστηκε.

Επίσης αφιερώνω τη νίκη μου στον Ηλία Κατσαούνο από τον Λούρο που έφυγε από κοντά μας.»

 Ελισάβετ Πεσιρίδου (ΓΣ Κηφισιάς) 100μ εμπόδια

«Δεν ήταν καλή μέρα για μέρα σήμερα, έκανα αρκετά τεχνικά λάθη αλλά παρόλα αυτά «βγήκε» καλή επίδοση. Το ζητούμενο τώρα είναι να σταθεροποιηθώ στις επιδόσεις μου και αυτό θα γίνει μέσα από τη συμμετοχή μου σε αγώνες και να προσαρμόζομαι όσο το δυνατόν καλύτερα μετά τον τραυματισμό μου . Επόμενος αγώνας φυσικά το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που θα κάνω ότι καλύτερο για την εθνική μας ομάδα».

 Ραφαηλία Σπανουδάκη 100μ (ΓΣ Ηλιούπολης)

«Δεν ήταν κούρσα για τις δυνατότητες μου. Ένιωσα μια μικρή ενόχληση στο ζέσταμα και για αυτό δεν «πίεσα» την κούρσα περισσότερο. Στο Ευρωπαϊκό Ομάδων θα δώσω ότι μπορώ καλύτερο για την εθνική μας ομάδα. Στ  προπόνηση «βγαίνει» το όριο για την Ντόχα και πιστεύω ότι είναι θέα χρόνου να το πετύχω. Αύριο θα αγωνιστώ και στα 200μ.»

Κατεβάστε την εφαρμογή