Υψηλοί στόχοι για το γκρουπ του Αλέξανδρου Παπαδημητρίου

Το Χειμερινό Κύπελλο Ρίψεων αποτελεί τον πρώτο στόχο του γκρουπ ριπτών του Αλέξανδρου Παπαδημητρίου. Ο πρωταθλητής της σφυροβολίας Μιχάλης Αναστασάκης υποβλήθηκε τον Οκτώβριο σε χειρουργική επέμβαση, προκειμένου να ξεπεράσει το πρόβλημα στους κοιλιακούς – προσαγωγούς και πλέον επιστρέφει σταδιακά στους ρυθμούς προπόνησης. Ο αθλητής μέρα με την ημέρα βρίσκει το ρυθμό του και αναμένεται να είναι έτοιμος να κάνει τον πρώτο δυνατό αγώνα της χρονιάς στο Χειμερινό Ρίψεων στη Λεϊρία. Το πρόγραμμα της χρονιάς περιλαμβάνει μια μεγάλη διοργάνωση, το Παγκόσμιο της Βουδαπέστης, εκεί όπου ο αθλητής θα διεκδικήσει για τέταρτη φορά συμμετοχή σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.
Ο Μιχάλης πηγαίνει καλά, ωστόσο προχωράμε με προσοχή και δίχως βιασύνη. Ο στόχος είναι το Χειμερινό Ρίψεων στις 11-12 Μαρτίου“, είπε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός και συμπλήρωσε για τους υπόλοιπους αθλητές του: “Τόσο ο Γιάννης Κορακίδης, όσο και ο Μαρκέλο Μεμά στοχεύουν σε συμμετοχή στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23. Με τον Γιάννη βρίσκουμε τα πατήματα μας, καθώς είναι η πρώτη χρονιά συνεργασίας και παράλληλα ο ίδιος προσαρμόζεται σε όλα τα νέα δεδομένα. Ο στόχος του αναμφίβολα είναι συμμετοχή και μια καλή παρουσία στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Τη συμμετοχή στην ίδια διοργάνωση θα διεκδικήσει και ο Μεμά, ο οποίος πηγαίνει πολύ καλά“.

Στο γκρουπ του Παπαδημητρίου γυμνάζεται και ένας άλλος ανερχόμενος σφυροβόλος ο Άγγελος Μαντζουράνης. “Ο στόχος του είναι το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ20 στην Ιερουσαλήμ. Θεωρώ πως έχει τις δυνατότητες για μια καλή παρουσία“, κατέληξε ο έμπειρος τεχνικός, που γυμνάζει ακόμη την Ναταλία Μάγου.

Κατεβάστε την εφαρμογή