Βουδαπέστη 2023: Στα 67,53 μ. η καλύτερη βολή της Σκαρβέλη στη σφυροβολία

Η Σταματία Σκαρβέλη αγωνίστηκε στο α΄ προκριματικό γκρουπ της σφυροβολίας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Βουδαπέστης.

Η αθλήτρια είχε καλύτερη βολή στα 67,53 μ. και κατέλαβε την 13η θέση στο γκρουπ της και ολοκλήρωσε νωρίτερα απ΄’ ότι ήθελε την παρουσία της στη διοργάνωση. Η αθλήτρια ξεκίνησε τον αγώνα της με 67,51 μ., πέτυχε το 67,53 μ. στη δεύτερη βολή και ήταν άκυρη στην τρίτη και τελευταία της προσπάθεια.

Η Σκαρβέλη στη διάρκεια της χρονιάς είχε μια σειρά από καλές εμφανίσεις, ωστόσο δεν κατάφερε να πετύχει τον αρχικό της στόχο, που ήταν επιδόσεις πάνω από τα 70,00 μέτρα.

“Ήταν φοβερή η ατμόσφαιρα δεν μπορούσα να ζητήσω τίποτα καλύτερο. Αλλά δεν προκρίθηκα με το αποτέλεσμα που σημείωσα και δεν έκανα μια καλή εμφάνιση για εμένα. Ήξερα ότι αυτή η χρόνια δεν ήταν η καλύτερη μου, προσπάθησα να προσαρμοστώ στον νέο προπονητή και δεν άφησα τον εαυτό μου ελεύθερο να ρίξει. Ήταν πολύ συνηθισμένο αυτή τη χρονιά”, τόνισε η Σκαρβέλη και συνέχισε: “Είμαι αισιόδοξη για την επόμενη χρονιά, που είναι η πιο σημαντική. Νιώθω τιμή που ήμουν εδώ, αλλά φυσικά ήθελα περισσότερα. Ήταν το τρίτο μου Παγκόσμιο πρωτάθλημα και ήθελα να μπω στο επόμενο επίπεδο που ήμουν ικανή να το κάνω!”. Η Σκαρβέλη κατέκτησε την 26η θέση στο σύνολο, ενώ η 12άδα έκλεισε στα 71,25 μ., δείγμα του εξαιρετικά υψηλού αγωνιστικού επιπέδου. Η αθλήτρια ταξίδεψε στη Βουδαπέστη με καλύτερη επίδοση στα 69,79 μέτρα.

Κατεβάστε την εφαρμογή