Βουδαπέστη 2023: Φωτογράφιση για την Εθνική ομάδα 

Όπως σε κάθε διοργάνωση έτσι και στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Βουδαπέστης τα μέλη της εθνικής μας ομάδας έκαναν την καθιερωμένη φωτογράφιση.

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ / ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ 2023 / 3η ΗΜΕΡΑ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Τη Δευτέρα (21/8) το μεσημέρι ήταν η μοναδική ημέρα που ήταν όλα τα μέλη στη Βουδαπέστη, καθώς την Τρίτη (22/8) θα αναχωρήσουν για την Ελλάδα ορισμένα από τα μέλη της που έχουν ολοκληρώσει την αγωνιστική τους παρουσία.

Οι 22 αθλητές και αθλήτριες μαζί με τους προπονητές τους αλλά και οι συνοδοί φυσικοθεραπευτές μαζί με τους τεχνικούς της ομοσπονδίας συγκεντρώθηκαν σε πάρκο δίπλα από το ξενοδοχείο που διαμένουν στην ουγγρική πρωτεύουσα. 

Το πρωί αρκετοί από τους αθλητές και αθλήτριες έκαναν την προπόνηση τους στο προπονητικό κέντρο του σταδίου, αλλά και σε αυτό που βρίσκεται στο προάστιο Χόνβεντ. Οι Έλληνες αθλητές και αθλήτριες είναι εντυπωσιασμένοι από τις εγκαταστάσεις των Ούγγρων καθώς πρόκειται για στάδια καινούρια που είναι πλήρως εξοπλισμένα. 

Την πρώτη του προπόνηση στη Βουδαπέστη έκανε και ο χρυσός Ολυμπιονίκης του μήκους, Μίλτος Τεντόγλου που προτίμησε το προπονητικό στάδιο του Χόνβεντ. 

Παρακολουθείστε όλα όσα συμβαίνουν στην Βουδαπέστη, στα social της Ομοσπονδίας σε facebookInstagram και Tik Tok

Δείτε χρήσιμες πληροφορίες για τη διοργάνωση

Κατεβάστε την εφαρμογή