Βόλος 2024: Συγκίνηση στη βράβευση των παλιών πρωταθλητών, χιλιάδες κόσμος στις εξέδρες

Όμορφες μνήμες από το παρελθόν κατέκλυσαν σήμερα το Πανθεσσαλικό Στάδιο και τους φίλους του στίβου, που βρέθηκαν στις εξέδρες. Ο ΣΕΓΑΣ σε μια κίνηση ευγνωμοσύνης βράβευσε τρεις τεράστιους αθλητές – δυο άλτριες  και έναν άλτη – που τίμησαν τα εθνικά χρώματα με τις μεγάλες επιτυχίες τους και διαφήμισαν την πόλη τους – και όλη τη χώρα – στα πέρατα του κόσμου.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ ΑΝΔΡΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΑΙ Κ-23 / ΒΟΛΟΣ / 2η ΗΜΕΡΑ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Συγκεκριμένα, η Ομοσπονδία βράβευσε την παγκόσμια πρωταθλήτρια του τριπλούν Βούλα Τσιαμήτα, την πρωταθλήτρια Ευρώπης στο ίδιο αγώνισμα, Ολγα Βασδέκη και τον πρώτο Έλληνα που πέρασε τα 8 μέτρα στο μήκος, Σπύρο Βασδεκη.

Μαζί τους η Ομοσπονδία τίμησε και τον άνθρωπο που τους ανέδειξε πριν από περίπου 40 χρόνια στην αθλητική Κυψέλη του ΕΑΚ Βόλου, στον ΑΟ Μαγνησίας, τον Γιώργο Δίκαρο.

Τον Σπύρο Βασδέκη, την Βούλα Τσιαμήτα, τον Γιώργο Δίκαρο και την μητέρα των αδελφών Βασδέκη (η Όλγα δεν κατάφερε να παραστεί) συνόδευσε και ο μετέπειτα προπονητής τους, Γιώργος Πομάσκι. Η Ομοσπονδία ως ελάχιστη αναγνώριση των υπηρεσιών τους στον ελληνικό κλασικό αθλητισμό, τους χάρισε πανέμορφα δώρα, δημιουργίες του Γιώργου Σταθόπουλου και της Λουίζα Δημητρίου. Την βράβευση έκανε εμφανώς συγκινημένη, η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα και ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Δημήτρης Κουρέτας.

Ο κόσμος έδωσε δυναμική παρουσία στις εξέδρες του σταδίου και στήριξε τις προσπάθειες των αθλητών και αθλητριών, που μετείχαν στο Stoiximan Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Μια διοργάνωση που στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, όχι μόνο λόγω των εξαιρετικών επιδόσεων, αλλά των καινοτομιών που έφερε η Ομοσπονδία.

Το νέο βάθρο, το video wall, η Led ταινία στην ευθεία των 100 μ., η επικοινωνία των αθλητών με το κοινό, η παρουσίαση των αγώνων ήταν ορισμένα από αυτά που έδωσαν μια γερή νότα αναβάθμισης της διοργάνωσης.

Κατεβάστε την εφαρμογή