Τζένγκο: “Δεν προσέχω την Ελίνα! Το άγχος με έχει επηρεάσει”

Η Ελίνα Τζένγκο με δάκρυα στα μάτια βρέθηκε στη μικτή ζώνη του εθνικού σταδίου της Βουδαπέστης. Η πρωταθλήτρια Ευρώπης στον ακοντισμό εξήγησε ότι ο λόγος που δεν πήρε όπως θα ήθελε σήμερα στον αγώνα της ήταν το άγχος που την είχε κυριεύσει. 

“Η αλήθεια είναι ότι το πίστευα πάρα πολύ για αυτόν τον αγώνα. Ένιωθα έτοιμη. Οι προπονήσεις πήγαιναν καλά. Οι τελευταίες βολές που κάναμε ήταν πολύ καλές. Κλαίω γιατί μου βγαίνει η πίεση όλης της χρονιάς. Έφαγα για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τα μούτρα μου. Πέρυσι μετά το Παγκόσμιο πρωτάθλημα ήρθε μια επιτυχία. Ευελπιστώ μετά από αυτή την αποτυχία να ξαναέρθει η επιτυχία. Χρειάζομαι λίγη ξεκούραση. Όχι τόσο σωματική όσο ψυχολογική. Θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ για του χρόνου”, τόνισε αρχικά η αθλήτρια του Γιώργου Μποτσκαριώβ

“Το άγχος ήταν το Νο1 πρόβλημα. Η αλήθεια είναι ότι φέτος άφησα όλη τη χρονιά το άγχος να με επηρεάσει. Σωματικά ήμουν καλά. Νομίζω ότι μετά το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και τη νίκη μου το άγχος έπιασε ταβάνι. Θα το ξεπεράσω… Το παθαίνουν αρκετοί αθλητές… Όταν παίρνουμε ένα μετάλλιο θέλουμε συνεχώς να είμαστε στην κορυφή. Αυτό δεν μπορεί να το πετύχουν όλοι. Εμένα το άγχος μου με έχει φάει. Δεν προσέχω την Ελίνα και βγαίνουν αυτά τα αποτέλεσμα”, κατέληξε η 22χρονη πρωταθλήτρια.  

Δείτε όλα όσα συμβαίνουν στην Βουδαπέστη, στα social της Ομοσπονδίας σε facebookInstagram και Tik Tok

Δείτε χρήσιμες πληροφορίες για τη διοργάνωση

Κατεβάστε την εφαρμογή