Τριπλή δυνατή ελληνική παρουσία στην Ουέλβα

Αγωνιστικής δράσης εκτός των τειχών συνέχεια για την Ελίνα Τζένγκο και πρώτη έξοδος για τον Νικόλα Ανδρικόπουλο και τον Δημήτρη Τσιάμη.

Τα τρία στελέχη της εθνικής ομάδας μετέχουν την Τρίτη 30 Απριλίου στο μίτινγκ της ισπανικής πόλης, που ανήκει στην κατηγορία C της σειράς αγώνων Continental Tour Bronze της World Athletics.

Στο στάδιο Emilio Martín Ibero-American, η Ελίνα Τζένγκο, η οποία στο πρόσφατο Diamond League της Σανγκάης άγγιξε τα 60 μέτρα, ξεκινά την προσπάθειά της στις 19.30 με κυριότερες αντίπαλες την Πολωνή Μαρσελίνα ΒίτεκΚονοφάλ (ατ. ρεκόρ 66.53) και την Κουβανή Γιουλένμις Αγκιλάρ (φετινό 63.90). Η πρωταθλήτρια Ευρώπης μετέβη στην Ουέλβα, στον ισπανικό νότο, κοντά στα σύνορα με την Πορτογαλία απ’ ευθείας από την κινεζική μεγαλούπολη.

Ο Νικόλας Ανδρικόπουλος (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Ο Νικόλας Ανδρικόπουλος, μετά το πέρασμά του από τους Διασυλλογικούς Αγώνες στον Άγιο Κοσμά, όπου επιχείρησε μόνο δύο άλματα, θα κυνηγήσει μια καλή επίδοση στην Ουέλβα, έχοντας μαζί του στην εξέδρα τον προπονητή του, Δημήτρη Βασιλικό και στον αγωνιστικό χάρη τον αειθαλή Δημήτρη Τσιάμη, ο οποίος θα κάνει το ντεμπούτο του στον ανοιχτό στίβο.

Το ελληνικό δίδυμο θα αντιμετωπίσει, μεταξύ άλλων, τον Βραζιλιάνο, 7ο στο Γιουτζίν, Αλμιρ Ντος Σάντος, καθώς και τον Γάλλο, πρωταθλητή Ευρώπης του 2014, Μπενζαμάν Κομπαορέ. Το τριπλούν θα ξεκινήσει στις 19.40.

Κατεβάστε την εφαρμογή