Τριανταφύλλου: “To στάδιο στην Ιερουσαλήμ το νιώθω σαν το Καυνταντζόγλειο”

Η Ηλιάνα Τριανταφύλλου το περασμένο καλοκαίρι είχε φύγει από την Ιερουσαλήμ έχοντας κρεμάσει στο λαιμό της το χρυσό μετάλλιο στον τελικό του άλματος επί κοντώ στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ18. Σε λίγες ημέρες η 18χρονη πρωταθλήτρια επιστρέφει στο ίδιο στάδιο προκειμένου να διεκδικήσει και πάλι μια διάκριση, αυτή τη φορά στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ20.    

“Το στάδιο είναι γνώριμο. Είναι σαν να πηγαίνω στο Καυταντζόγλειο για να αγωνιστώ. Νιώθω ότι πάω σε δικό μου γήπεδο και αυτό νομίζω ότι είναι ένα αβαντάζ σε σχέση με τις υπόλοιπες αθλήτριες”, τόνισε η αθλήτρια που προπονείται με τον Σάββα Κεφαλίδη.

Η αλήθεια βέβαια είναι ότι η προετοιμασία της Τριανταφύλλου ενόψει του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος δεν κύλησε όπως θα ήθελε καθώς ταλαιπωρήθηκε από κάποιους τραυματισμούς.  

“Έμεινα για περίπου έναν μήνα εκτός αλμάτων γιατί είχα τραυματισμό στο πόδι. Στα “Σπανίδεια” χτύπησα το χέρι μου στον αγκώνα και αυτό με άφησε λίγο πίσω. Τώρα όμως είμαι καλά και ανυπομονώ για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα”, τόνισε η Ηλιάνα Τριανταφύλλου και συνέχισε αναφερόμενη στον στόχο της στην Ιερουσαλήμ: “Στόχος μου αρχικά είναι να μπω στον τελικό. Από εκεί και πέρα θα κοιτάξω να πάω όσο πιο ψηλά γίνεται να αλλάζω συνεχώς κοντάρια και φυσικά να είμαι στο βάθρο”. 

Κατεβάστε την εφαρμογή