Το πρόγραμμα Κοινωνικού Αθλητισμού του ΟΦΚΑ Περιστερίου

Ο ΟΦΚΑ Περιστερίου, σε συνεργασία με το Δήμο Περιστερίου και την ευγενική χορηγία της interamerican παρουσίασε το Πρόγραμμα του Κοινωνικού Αθλητισμού για παιδιά από ευπαθείς οικογένειες του Δήμου.

Η παρουσίασή του προγράμματος έγινε το πρωί της Κυριακής στο στάδιο του Ατρομήτου. Το παρών έδωσαν δύο δόξες του ελληνικού στίβου,  η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Σοφία Σακοράφα και ο κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ στο ύψος και αντιπρόεδρος του ΟΦΚΑ, Λάμπρος Παπακώστας.


Το παρών στην εκδήλωση έδωσε και ο Δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης, που έχει ιδιαίτερη συμβολή στην υλοποίηση του προγράμματος, που αφορά σε 20 παιδιά ευπαθών κοινωνικών ομάδων του Δήμου. Τα παιδιά θα επιλεγούν από τις κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου και θα ενταχθούν δωρεάν για ένα χρόνο στις προπονητικές δράσεις του συλλόγου.
Το συντονισμό της εκδήλωσης έκανε ο γνωστός Περιστεριώτης δημοσιογράφος του Alpha TV, κ. Βαγγέλης Γιακουμής.
Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με το πρόγραμμα  kid’s Athletics Day, στο οποίο συμμετείχαν πολλά παιδιά του συλλόγου.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι Αντιδήμαρχοι Β. Μπέτσης, Αν. Θεοδωράκος, Π. Λύκος, Γ. Τσίνας, ο Πρόεδρος του ΟΠΑΑΠ Αλ. Πλέστης, ο Πρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πειραιά και Νοτιοδυτικής Αττικής Θεόδωρος Βόσσος, ενώ από το Δ. Σ. του ΟΦΚΑ Περιστερίου η Πρόεδρος Χριστίνα Ματάκη, οι αντιπρόεδροι Λάμπρος Παπακώστας και Μαρία Λαμπροπούλου, ο Ταμίας και έφορος του τμήματος Ανδρέας Παπανδρέου, μαζί με τα μέλη του Δ.Σ.  Μαρία Τσέκερη και Στέφανο Καρλικόβαλη.

Κατεβάστε την εφαρμογή