Το Πανελλήνιο πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου την Κυριακή (19/11) στα Τρίκαλα

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα σε ανώμαλο έδαφος θα γίνει το πρωί της Κυριακής (19/11) στην Πηγή Τρικάλων. Το προπονητικό κέντρο “Σκαμνιές” θα υποδεχθεί αθλητές και αθλήτριες των μεσαίων και μεγάλων αποστάσεων, που θα έχουν την ευκαιρία για μια δυνατή παρουσία στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους για τη νέα χρονιά.

Ο Μάριος Αναγνώστου (Αναγέννηση Λαμίας) συνεπής με τις διοργανώσεις ανωμάλου δρόμου θα επιδιώξει να υπερασπιστεί τον τίτλο που κατέκτησε την περασμένη χρονιά. Ο αθλητής είναι σε καλή κατάσταση και θα κάνει ένα δυνατό αγώνα ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος σε ανώμαλο έδαφος. Στο ίδιο αγώνισμα έχουν δηλωθεί ακόμη ακόμη ο Κώστας Σταμούλης (ΓΑΣ Αγρινίου), μια εβδομάδα από τη συμμετοχή του στον μαραθώνιο της Αθήνας, ο Γιώργος Τάσσης (ΓΣ Σπαρτιατικός), ο Γιώργος Σταμούλης (ΑΟ Παλαιού Φαλήρου). Ο Νίκος Σταμούλης (ΓΑΣ Αγρινίου), ο Νέστορας Κολιός (ΑΓΣΙ) και ο Παναγιώτης Πετρουλάκης (ΓΑΣ Ιλισσός) ξεχωρίζουν στους Άνδρες Κ23. Στις μικρότερες κατηγορίες θα αγωνιστούν ακόμη ο Οδυσσέας Κικας (Εθνικός ΓΣ) και ο Φίλιππος Σιώμος (ΑΓΣΙ).

Στις γυναίκες η Αναστασία Μαρινάκου (ΠΑΟ) λίγες μόλις ημέρες από τη νίκη της στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 10χλμ. σε δημόσιο δρόμο, στο πλαίσιο του 40ου Μαραθωνίου Αθήνας, θα διεκδικήσει τη νίκη και στα Τρίκαλα. Στην ίδια απόσταση έχουν δηλωθεί τόσο η Ειρήνη Τσουπάκη (ΓΣ Αμαρουσίου) και η Ισμήνη Παναγιωτοπούλου (Αναγέννηση Λαμίας) όσο και η Ανθή Κυριακοπούλου (ΠΑΟ). Η Μαρία Κάσσου (Παναξιακος) θα τρέξει στα 6χλμ. Γυναικών Κ23 και στα 4χλμ. Γυναικών Κ20 θα αγωνιστούν μεταξύ άλλων η Βασιλική Καλλιμογιάννη (ΝΓΣ Ηρακλής) και η Μαρία – Ανθή Βυθούλκα (ΑΟ Πέλωψ).

Η διοργάνωση θα ληφθεί υπόψιν για τη συγκρότηση της Ομάδας, που θα αγωνιστεί στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου (10/12).

Δείτε αναλυτικά τις συμμετοχές και το πρόγραμμα του Πανελληνίου πρωταθλήματος σε ανώμαλο έδαφος.

Οι αγώνες θα γίνουν την Κυριακή 19/11 στο αθλητικό κέντρο Σκαμνιές στην Πηγή Τρικάλων και θα μεταδοθούν σε livestreaming μετάδοση στο κανάλι του ΣΕΓΑΣ στο YouTube.

Κατεβάστε την εφαρμογή