Το Gala αποστάσεων έγινε την Τετάρτη στην Χαλκίδα

Το “Gala αποστάσεων” έγινε το βράδυ της Τετάρτης στην πόλη της Χαλκίδας με τη συμμετοχή αθλητών και αθλητριών όλων των ηλικιών. 

Στους αγώνες, που διοργάνωσε ο ΑΟ Τρίτων Χαλκίδας σε συνεργασία με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ανατολικής Στερεάς και Εύβοιας ξεχώρισε ο Γιώργος Σταμούλης που διένυσε τα 3.000 μ. στιπλ σε 8.59.47.  

Στους ίδιους αγώνες η Δήμητρα Ντάσκα ήταν νικήτρια στα 3.000 μ. με 10:03.51 και η Ισμήνη Παναγιωτοπούλου ακολούθησε με 10:09.97. Ο Γιώργος Ματζαρίδης λίγες ημέρες από το 1.49.08 στη Βιέννη έτρεξε τα 800 μ. σε 1.50.06 στη Χαλκίδα κι έδειξε σε καλή κατάσταση. 

Ο Σέργιος Διακοστεφανής, μετά την παρουσία του στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ομάδων, συμμετείχε στη Χαλκίδα στα 1.500 μ., όπου λιποθύμησε αφότου τερμάτισε. Ο αθλητής έλαβε άμεσα τις πρώτες βοήθειες από παθολόγο γιατρό που ήταν στους αγώνες κι έπειτα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Χαλκίδας.  

Το επεισόδιο χαρακτηρίστηκε λιποθυμικό από τους γιατρούς και ο αθλητής θα επιστρέψει στο σπίτι του μόλις ολοκληρωθούν οι απαραίτητες από τους γιατρούς εξετάσεις.  

Να τονιστεί πως οι διοργανωτές είχαν προβεί στις απαραίτητες ενέργειες, προκειμένου να υπάρχει ασθενοφόρο στο στάδιο.

Η απάντηση που έλαβαν από το ΕΚΑΒ ήταν ότι δεν υπάρχει διαθεσιμότητα ασθενοφόρου , ωστόσο τους διαβεβαίωσαν πως τα περιστατικά από τους αγώνες θα έμπαιναν σε προτεραιότητα, όπως και έγινε στην περίπτωση του Διακοστεφανή. 

Νικητής στα 1.500 μ. ήταν ο Παναγιώτης Πετρουλάκης με 3.44.72 και ακολούθησε ο Διακοστεφανής με 3.49.09.

Τα αποτελέσματα

Κατεβάστε την εφαρμογή