Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ, αποκτά αύρα Μαραθωνίου!

Το 100% Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ, της Coca-ColaΤρία Έψιλον, είναι και φέτος ο επίσημος χορηγός ενυδάτωσης στον 40ο Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας που διοργανώνεται από τον ΣΕΓΑΣ.

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ, γιορτάζει τη συμπλήρωση των 40 χρόνων από την πρώτη διοργάνωση του Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθήνας και δημιουργεί συλλεκτικές συσκευασίες αφιερωμένες στον εορτασμό των 40 χρόνων. Τα συλλεκτικά μπουκάλια ήδη κυκλοφόρησαν στην αγορά στα τέλη Σεπτεμβρίου, στις συσκευασίες & πολυσυσκευασίες των 500ml & 1.5lt.

Για 26η συνεχόμενη χρονιά, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ θα βρίσκεται στο πλευρό των μαραθωνοδρόμων ως ο απόλυτος σύμμαχος ενυδάτωσής τους. Στο ειδικά διαμορφωμένο ΑΥΡΑ WAVE περίπτερο και στους σταθμούς ΑΥΡΑ που θα βρίσκονται σε όλο το μήκος των διαδρομών 5, 10 και 42 χιλιομέτρων, οι αθλητές θα μπορούν να ενυδατώνονται και να συνεχίσουν τον αγώνα προς τον τερματισμό. Παράλληλα, το AYRARunningTeam, που φέτος μετρά περισσότερες από 450 συμμετοχές, θα μεταφέρει τον δικό του παλμό στήριξης σε αυτή τη μοναδική γιορτή.

O ΣΕΓΑΣ και η Coca-Cola Τρία  Έψιλον  συνεχίζουν την επιτυχημένη συνεργασία τους για ακόμη μια χρονιά, με την εταιρεία να στηρίζει την Ομοσπονδία στο δρόμο για τις μεγάλες προκλήσεις της φετινής διοργάνωσης, αλλά και της επόμενης χρονιάς.

Κατεβάστε την εφαρμογή