Το φεστιβάλ ρίψεων “Μανώλης Μανωλόπουλος” το Σάββατο (3/6) στην Τρίπολη

Το φεστιβάλ Ρίψεων “Μανώλης Μανωλόπουλος” θα αποτελέσει και φέτος μια από τις σημαντικότερες συναντήσεις των αθλητών των ριπτικών αγωνισμάτων.

Οι αγώνες θα γίνουν το Σάββατο στο Δημοτικό Στάδιο της Τρίπολης κι αναμένεται να συμμετάσχουν ορισμένοι από τους κορυφαίους και τις κορυφαίες των αγωνισμάτων.

Ο Μιχάλης Αναστασάκης θα κάνει τον 5ο του αγώνα στη σεζόν με στόχο να δώσει συνέχεια στις καλές εμφανίσεις. Ο πρωταθλητής του Αλέξανδρου Παπαδημητρίου έχει πετύχει φέτος 77,42 και πριν λίγες ημέρες αγωνίστηκε στο μίτινγκ Βενιζέλεια- Χανιά, όπου σημείωσε 74,18 μέτρα. Στο ίδιο αγώνισμα θα συμμετάσχουν τόσο ο Ιβάν Μενγκλέμπεη με ατομικό ρεκόρ από φέτος 74,30 μ., όσο και οι Ορέστης Ντουσάκης και Γιάννης Κορακίδης. Οι νεαρότεροι Άγγελος Μαντζουράνης και Γιώργος Παπαναστασίου αναμένεται να πάρουν στη σφυροβολία Κ20.
Στη σφαιροβολία των Ανδρών ξεχωρίζουν οι Οδυσσέας Μουζενίδης, Τάσος Λατιφλάρι, Ιάσων Μαχαίρας, Θεοφάνης Μαυροδόντης και Αννίβας Οικονόμου.

Η επιστροφή του Γιάννη Κυριαζή στα στάδια μετά την τετραετή απουσία του, αποτελεί μία από τις σημαντικότερες στιγμές του απογεύματος. Ο αθλητής του ακοντισμού θα έχει την ευκαιρία να δει την κατάσταση στην οποία βρίσκεται και να διεκδικήσει από νωρίς βολές που θα είναι σε θέση να τον επαναφέρουν σε κορυφαίες διοργανώσεις.

Το πρόγραμμα των αγώνων θα ξεκινήσει το πρωί με τα αγωνίσματα των μικρών κατηγοριών και θα συνεχιστεί το μεσημέρι.

Μπείτε στο site της διοργάνωσης και δείτε το πρόγραμμα

Αποτελέσματα

Κατεβάστε την εφαρμογή