Τατιάνα Γκούσιν: “Είμαι εδώ και νιώθω ότι ανήκω εδώ”

Ικανοποιημένη από την παρουσία της στον τελικό του ύψους παρουσιάστηκε η Τατιάνα Γκούσιν, που κατέλαβε την ένατη θέση με 1,86 μέτρα. Η αθλήτρια χρειάστηκε να σφίξει τα δόντια, προκειμένου να αντέξει τους πόνους στο γόνατο, που την ταλαιπώρησαν αυτές τις ημέρες.

“Δυστυχώς δεν είναι εύκολο για εμένα μέσα σε δύο ημέρες να κάνω δύο δυνατούς αγώνες. Ο πόνος ήταν πολύ έντονος. Έκανα περάσματα δεν μπορούσα να βάλω το πόδι μου κι έτσι δεν έκανα καθόλου δοκιμαστικά άλματα στο ζέσταμα. Ήθελα να τα δώσω όλα. Στο 1,90 μ. δεν μπορούσα να πείσω ξανά τον εαυτό μου πως δεν πονάω”, είπε η αθλήτρια και συμπλήρωσε:

“Ο τελικός έτσι όπως εξελίχθηκε ήταν στις δυνατότητες μου. Θα μπορούσα να κυνηγήσω την εξάδα”.
Στον τελικό του ύψους μετείχε και η Μαρία Βούκοβιτς, η συναθλήτρια και συγκάτοικος της Γκούσιν. “Χάρηκα πολύ με την Μαρία, το έζησα με το παραπάνω. Είναι απίστευτο να βλέπεις κάποιον να αρπάζει την ευκαιρία που είναι στις δυνατότητες της. Αυτό έκανε σήμερα η Μαρία και πιστεύω πως θα μπορούσε να έχει κατακτήσει ακόμη και το χρυσό μετάλλιο. Μετάλλιο πάντως σήμερα μπήκε στο σπίτι μου”, κατέληξε γελώντας η Γκούσιν.

Η αθλήτρια είναι έτοιμη να ξεκινήσει την επόμενη χρονιά με ακόμη περισσότερη όρεξη.

“Ήταν η πρώτη μου συμμετοχή σε Ευρωπαϊκό. Στην πραγματικότητα είναι ένας αγώνας που συνήθως βλέπω από το σαλόνι μου. Είμαι εδώ και νιώθω ότι ανήκω εδώ, όσο καλό ή κακό αν ακούγεται αυτό που το αντιλαμβάνονται τώρα. Ξεκινάω με πολύ όρεξη στην καινούρια χρονιά. Τώρα θα πάω στον κ. Χίσα για να δει το πόδι έτσι ώστε να μπω στην προπόνηση χωρίς πόνους”, είπε η Γκούσιν.

Κατεβάστε την εφαρμογή