Τα 33α Κυριακίδεια έγιναν την Κυριακή στη Φιλοθέη

Τα 33α «Κυριακίδεια» έγιναν με επιτυχία στο Δημοτικό Στάδιο Φιλοθέης «Σ. Κυριακίδης», την Κυριακή (23/10).

Πλήθος δρομέων κατέκλυσε αρχικά το στάδιο και έπειτα τους δρόμους του Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού τρέχοντας τα 1.000μ και 10χλμ σε δημόσιο δρόμο. Γονείς με τα παιδάκια τους, ακόμη και με μωρά μέσα στο καρότσι, έκαναν τη διαδρομή των 10χλμ. Άλλοι έφεραν στο στάδιο τους μικρούς, επίδοξους πρωταθλητές για να τρέξουν στο kids run τη διαδρομή τω 1000μ. Τα kids run χωρίστηκαν σε τρεις κούρσες.

Στην κατηγορία των 10χλμ ανδρών νικητής αναδείχθηκε ο Γιώργος Δημούλας (ΓΣ Κερατσινίου) με 34.59 ενώ στη δεύτερη θέση τον ακολούθησε ο Αλέξης Κονταράτος (ΓΣ Αμαρουσίου) μ 38.41. Την πρώτη τριάδα συμπλήρωσε Δημήτρης Ροντόπουλος τερματίζοντας σε 38.41.

Στην αντίστοιχη διαδρομή των γυναικών πρώτη τερμάτισε η Μαρία Μαλάι, του ΓΑΣ Ιλισός, σε 39.24. Η Ελένη Στεφανιδάκη ήταν δεύτερη με χρόνο 42:24 ενώ τρίτη τερμάτισε η Γεωργία Αναστασοπούλου με 47.10.

Στη διάρκεια της διοργάνωσης έγινε ειδική Βράβευση από τον εκπρόσωπο της οικογένειας Σ. Κυριακίδη, κ. Μιχάλη Καλομοίρη, προς τον ΑΟ ΦΙΛΟΘΕΗΣ και τον Δήμο Φιλοθέης-Ψυχικού, με ένα επίχρυσο στεφάνι Ελιάς (από τη προσωπική συλλογή του κ. Δημήτρη Κυριακίδη, γιού του Στέλιου Κυριακίδη.

Τα αποτελέσματα

Κατεβάστε την εφαρμογή