Σύσκεψη στη Μήλο για τους 34ους Αιγαιοπελαγίτικους Αγώνες

Οι 34οι Αιγαιοπελαγίτικοι Αγώνες Στίβου έχουν προγραμματιστεί να διεξαχθούν στην Μήλο το Σαββατοκύριακο 30 Σεπτεμβρίου και 1 Οκτωβρίου.

Για την διεξαγωγή των αγώνων το Στάδιο της Μήλου ανακαινίζεται και θα τοποθετηθεί ελαστικός τάπητας έξι (6) διαδρομών σε περίμετρο 400μ. Οι εργασίες ήδη έχουν ξεκινήσει και έχουν ολοκληρωθεί σε πρώτη φάση τα ασφαλτικά έργα, έχει τοποθετηθεί τεχνητός χλοοτάπητας στον αγωνιστικό χώρο και οι ηλεκτρολογικές υποδομές.

Με πρωτοβουλία του Δήμου το Στάδιο της Μήλου θα εξοπλιστεί με πλήρη σειρά οργάνων Στίβου.

Για την καλύτερη προετοιμασία των αγώνων πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Δημαρχείο σύσκεψη στην οποία συμμετείχαν ο ΓΓ Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής Μανώλης Κουτουλάκης, η Πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Σοφία Σακοράφα, ο Δήμαρχος Μήλου Μανώλης Μικέλης, ο πρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων Δημήτρης Πάππας, ο πρόεδρος και ο έφορος του Παμμηλιακού ΑΣ Μιχάλης Βαμβακάρης και Μιχάλης Ζαγουρής αντιστοίχως, ο Τεχνικός του ΣΕΓΑΣ για την Ανάπτυξη του αθλήματος Μάρκος Καλούδης, εκπρόσωποι τοπικών φορέων και υπηρεσιακοί παράγοντες του Δήμου.    

Από δεξιά: Δημήτρης Πάππας Πρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων, Σοφία Σακοράφα Πρόεδρος ΣΕΓΑΣ, Μανώλης Κουτουλάκης ΓΓ Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής , Μανώλης Μικέλης Δήμαρχος Μήλου, Μιχάλης Βαμβακάρης Πρόεδρος Παμμηλιακού ΑΣ.

Ο Πρόεδρος του Παμμηλιακού ΑΣ Μιχάλης Βαμβακάρης πρόσφερε στην Πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ Σοφία Σακοράφα αντίγραφο του αγάλματος της Αφροδίτης της Μήλου  

Κατεβάστε την εφαρμογή