Συνέχεια στο Diamond League του Ραμπάτ για την Στεφανίδη – Ελληνικές συμμετοχές στην Ιερουσαλήμ

Σε μια σεζόν που ξεκίνησε με τον πλέον ιδανικό τρόπο η Κατερίνα Στεφανίδη ετοιμάζεται για έναν ακόμη αγώνα την Κυριακή (19/5). Η “χρυσή” Ολυμπιονίκης του επί κοντώ θα αγωνιστεί στο δεύτερο κατά σειρά για την ίδια Diamond League, αυτό του Ραμπάτ.

Σχεδόν μια εβδομάδα πριν στο Diamond League της Ντόχα είχε ξεκινήσει τη θερινή σεζόν με άλμα στα 4,63 μέτρα. Στον αγώνα στο Μαρόκο θα τεθεί αντιμέτωπη με τις κορυφαίες αθλήτριες αυτή τη στιγμή στον κόσμο και θα έχει την ευκαιρία να κάνει ένα ακόμη δυνατό τεστ ενόψει του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος της Ρώμης. 

Το startlist του Diamond League του Ραμπάτ

Ελληνικές συμμετοχές στην Ιερουσαλήμ

Την ευκαιρία να πάρουν πολύτιμους βαθμούς στο ranking για τις μεγάλες διοργανώσεις που έρχονται θα έχουν την Κυριακή (19/5) δύο Έλληνες αθλητές και μια αθλήτρια στην Ιερουσαλήμ. Ο Γιάννης Νυφαντόπουλος στα 100 μ., ο Σωτήρης Γκαραγκάνης στα 200 μ. και η Δήμητρα Γναφάκη ατα 400 μ. με εμπόδια θα επιδιώξουν να πετύχουν καλές επιδόσεις και θέσεις προκειμένου να εξασφαλίσουν την συμμετοχή τους στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Ρώμης. Το συγκεκριμένο μίτινγκ ανήκει στην κατηγορία Silver στα World Athletics Continental Tour. 

Κατεβάστε την εφαρμογή