Συνάντηση της προέδρου του ΣΕΓΑΣ, Σοφίας Σακοράφα με τον Δήμαρχο Λέρου Τιμόθεο Κωττάκη

Το νησί της Λέρου θα βρεθεί φέτος στο προσκήνιο, καθώς είναι ο τόπος που θα φιλοξενήσει τους 35ους Αιγαιοπελαγίτικους αγώνες στις 12-13/10.

Η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα, ο Δήμαρχος Τιμόθεος Κωττάκης, ο γενικός γραμματέας του ΣΕΓΑΣ, Γιώργος Γιατρουδάκης και ο Ταμίας Γιάννης Λιούμπας

Η πρόεδρος της αρχαιότερης Ομοσπονδίας υποδέχθηκε την Τρίτη (31/1) στα γραφεία του ΣΕΓΑΣ τον Δήμαρχο Λέρου Τιμόθεο Κωττάκη όπου είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν για τους επικείμενους αγώνες. 

Οι δύο πλευρές ανέπτυξαν θέματα που έχουν να κάνουν με τον αθλητισμό στο νησί και στο Αιγαίο γενικότερα και φυσικά μίλησαν για την προοπτική που δίνεται στο νησί με τη φιλοξενία των Αιγαιοπελαγίτικων αγώνων.

«Είναι χαρά μας να υποδεχόμαστε στα γραφεία μας τον Δήμαρχο Λέρου Τιμόθεο Κωττάκη. Ο ΣΕΓΑΣ στηρίζει σταθερά τους Αιγαιοπελαγίτικους αγώνες μια διοργάνωση σταθμός για τη νεολαία του Αιγαίου. Είμαστε σίγουροι πως η συνεργασία μας με τον Δήμο Λέρου θα αποφέρει εξαιρετικά αποτελέσματα και η 35η στάση των Αιγαιοπελαγίτικων, θα να είναι μία από τις καλύτερες στην ιστορία της διοργάνωσης», είπε η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα, που δώρισε στον κ. Κωττάκη το συλλεκτικό μετάλλιο του Μαραθωνίου Αθήνας κι άλλα αναμνηστικά της διοργάνωσης. 

Η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Σοφία Σακοράφα με τον Δήμαρχο Λέρου (αρ.), Τιμόθεος Κωττάκης, ο αντιπρόεδρος, Κώστας Κεντέρης, ο γενικός γραμματέας, Γιώργος Γιατρουδάκης και ο ταμίας, Γιάννης Λιούμπας

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Λέρου εξέφρασε την ικανοποίηση του για τη συνεργασία με την πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ και για την ανάληψη της διοργάνωσης στο όμορφο νησί του Αιγαίου.

Το παρών στη συνάντηση με τον κ. Κωττάκη έδωσαν ακόμη ο γενικός γραμματέας του ΣΕΓΑΣ, Γιώργος Γιατρουδάκης, ο Α΄ αντιπρόεδρος Κώστας Κεντέρης, ο ταμίας του ΣΕΓΑΣ, Γιάννης Λιούμπας και το μέλος της Ανάπτυξης, Μάρκος Καλούδης. 

Το επόμενο διάστημα αναμένεται σύσκεψη με εκπροσώπους του υπουργείο Ναυτιλίας  και Νησιωτικής Πολιτικής, τον ΣΕΓΑΣ, την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, την ΕΑΣ Δωδεκανήσου και φυσικά τον Δήμο Λέρου, προκειμένου να συζητηθούν τεχνικής φύσεως  θέματα, ανάμεσα σε αυτά και οι ανακατασκευές που θα χρειαστεί να γίνουν στο στάδιο της Λέρου.

Κατεβάστε την εφαρμογή