Συνάντηση Σακοράφα με τον Δήμαρχο Ηρακλείου Αλέξη Καλοκαιρινό

Η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Σοφία Σακοράφα είχε σήμερα την ευκαιρία να συναντηθεί με τον Δήμαρχο Ηρακλείου Αλέξη Καλοκαιρινό και να κουβεντιάσουν για θέματα που έχουν να κάνουν με την ανάπτυξη του στίβου στην πόλη της Κρήτης.

Το Ηράκλειο είναι μια πόλη με μεγάλη δράση στο κομμάτι ου αθλητισμού και μία από τις στάσεις της σειράς αγώνων Run Greece. Οι δύο πλευρές είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν για την περαιτέρω ανάπτυξη του αγώνα δρόμου και για τις κοινές δράσεις που θα βοηθήσουν την – έτσι κι αλλιώς επιτυχημένη – διοργάνωση να μεγαλώσει ακόμη περισσότερο.

Στη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκε και το ζήτημα χρήσης του Παγκρήτιου σταδίου, αλλά και άλλα θέματα κοινού ενδιαφέροντος. Οι δύο πλευρές συμφώνησαν να διευρύνουν τη συνεργασία τους προς όφελος του αθλητισμού και των σωματείων της πόλης.

Η κ. Σακοράφα δώρισε στον κ. Καλοκαιρινό την εμφάνιση της εθνικής ομάδας στίβου.

Το παρών στη συνάντηση έδωσαν ακόμη ο γενικός γραμματέας του ΣΕΓΑΣ Γιώργος Γιατρουδάκης, ο γενικός διευθυντής του ΣΕΓΑΣ Σωτήρης Κυρανάκος, ο Πρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κρήτης Παναγιώτης Αντωνακάκης, ο τεχνικός ανάπτυξης του ΣΕΓΑΣ Μάρκος Καλούδης και η παλιά πρωταθλήτρια του μήκους και σύμβουλος του Δημάρχου, Στέλλα Πιλάτου.

Κατεβάστε την εφαρμογή