Στην Γερμανία ο Παπαμιχαήλ για τον πρώτο του αγώνα στη σεζόν

Ο Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ ξεκινάει τη διαδρομή του για τη νέα χρονιά, το Σάββατο (28/10) στη Γερμανία. Στην πόλη Τσιτάου, στα σύνορα με την Πολωνία θα κάνει τον τελευταίο του αγώνα για το 2023, που παράλληλα θα είναι και ο πρώτος για τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Ο κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ ξεκινάει τη χρονιά με στόχο να φτάσει τόσο στο Ευρωπαϊκό της Ρώμης, όσο και στους Ολυμπιακούς του Παρισιού, που θα είναι η τέταρτη συμμετοχή του στη διοργάνωση.

Χρειάζομαι αγώνες για την επόμενη χρονιά. Το πρόγραμμα είναι πιεσμένο και από τον Ιανουάριο θα πρέπει να μπούμε σε αγωνιστικό ρυθμό. Αυτή την περιόδου είμαι αρκετά κουρασμένος. Μετά το Παγκόσμιο δεν ξεκουράστηκα, καθώς μεσολάβησαν και οι πλημμύρες, όπου για 15 ημέρες βοηθούσαμε στα χωριά που είχαν μεγάλα προβλήματα“, είπε ο Παπαμιχαήλ και συμπλήρωσε: “Η περσινή απόφαση της WA να βγάλει το 35αρι από τους Ολυμπιακούς μας άλλαξε απότομα το πρόγραμμα, παρόλα αυτά προσαρμοζόμαστε και κάνουμε το πλάνο για την επόμενη χρονιά“.

Τόσο το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Ρώμης όσο και οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Παρισιού περιλαμβάνουν στο πρόγραμμα τους το αγώνισμα των 20χλμ. βάδην.

Κατεβάστε την εφαρμογή